Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bra museum

Dette er et godt museum med noen interessante bygninger som man kan gå inn i fler av, det er... les mer

Anmeldt 24. juli 2019
PetterAsk
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Fin opplevelse.

Her var det kjekt å gå i grunn,nydelig beliggenhet i idyllisk landskap rett ved fyret, som og er... les mer

Anmeldt 22. november 2015
lottaterracotta
,
Sandnes, Norge
Les alle 149 anmeldelsene
  
Anmeldelser (149)
Filtrer anmeldelser
149 resultater
Vurdering fra reisende
48
70
24
6
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
48
70
24
6
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 149 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Dette er et godt museum med noen interessante bygninger som man kan gå inn i fler av, det er fascinerende hva som ble gjort for å forsvare den okkuperte marken.
Jeg hadde dessverre ikke tid til å utforske hele museet.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, PetterAsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Masse gode informasjonstavler rundt om på dette fortet fra 2 verdenskrig. En veldig god og informativt display av et mannskapsrom.og hvordan soldatene bodde. Her hadde tyskerne for første gang tatt i bruk radar som ildledningssystem. Dette brukte de kun på de største anleggene. Det eneste negative er at man med fordel kunne fjernet vann fra noen av vinnerne så kan kunne sett litt nøyere på de.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, kjellrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Fint område ved sjøen og er stort bunkerområde. Dessverre kunne man kun gå inn i én mannskaps bunker som var restaurert. Det er mulig en guidet tur gir tilgang på fler av bunkerne.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, bikkjaole
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Et bra sted med opplevelser for alle. Interessant å gå i løpegravene, kikke inn i bunkerne og få historisk informasjon om stedet og hvordan det var her under 2. Verdenskrig. Fint turområde og fiå ta en tur opp i fyrtårnet når man først er i området.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Kristine J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

70 forskjellige bunkre utstilt, hvorav mannskapsbunker som var møblert og viste hvordan man bodde i bunkeren. Løpeganger og muligheter til å forstille seg hvordan dette var. Satt dessverre av for lite tid, så jeg må tilbake hit.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, eiriksverresoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser