Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint å sitte ute i solen,”
Anmeldelse av Restaurant Lilleheden

Restaurant Lilleheden
Vurdert som nr. 3 av 24 Restauranter i Hirtshals
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Fint å sitte ute i solen, om det ikke blåser for mye. Kvalitetsmat, effektiv betjening og god presentasjon av mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 230ottarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (456)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 457 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fascinerende rett dette stjerneskuddet; to-tre fileeter av rødspette hvorav en kokt og gjerne to stekt anrettet på grovt brød med rekker og asparges og en egen stjernedressing. Helt nydelig både for øyet og ikke minst ganen. Ett glass rosé må også gjerne høre med.

Lite minus: Pussig nok går biltrafikken forholdsvis tett gjennom det som vi i Norge ville karakterisert som en gågate (!)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, jantesays
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Kan anbefale klassikeren stjerneskudd og tapasplanken. Bra service og hyggelig personale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, janpetterk2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

En fantastisk positiv overraskelse. Kjempe smak flott tilbredt. Lang ventetid så beregn tid. Men det er virkelig vært å vente på.
Bildet er fiskesuppen. Med innholdet i skål og suppe i mugge Nydelig!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pettere2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og kjempeflinke servitører! Super utsikt, hyggelig interiør. Flotte toaletter. Servitørene var veldig godt kjent med både vinen og menyen

Dato for besøk: juni 2020
Takk, annehW387IU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Lilleheden, så også på

 
Hirtshals, Hjørring
Hjørring, North Jutland
 

Har du vært i Restaurant Lilleheden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din