“Mye og god mat”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 28. august 2022 via mobile enheter

God og smakfull mat. Pent anrettet. Veldig store porsjoner. Hyggelig betjening. Rolig atmosfære. Hvis du får bord i andre etasje, så får du utsikt ut over havet.

Dato for besøk: august 2022
Takk, jo-og-co

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Var der og fikk en overpriset fiskesuppe. Dette må være den kjipeste tingen de har på menyen! Det nabobordene fikk såg meget bra ut. Fiskesuppen hadde lite smak og lite innhold. Vi bestilte alle vann fra springen, når regningen kom sto det «VANN FRA HANEN 25krx4»!!!! Sykt frekt! 100kr i springvann der ja!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Arnstein L
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Møtt av vennlige og effektive servitører - som raskt tok i mot bestilling. Maten kom også raskt - nydelig fish&chips på meg, og hakkebøff på mannen. Svært god mat og store porsjoner - vi er veldig fornøyd og kommer igjen 👍🏻

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, RandiL218
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne få en slik gourmet burger i Norge, men av alle de norske burgere jeg har spist så er det INGEN av de som kan måle seg med den som Restaurant Lilleheden presterer med!
Her er virkelig ALT på plass og lar deg få en kulinarisk munnorgasme av de sjeldne!

Det blir vanskelig å beskrive med ord som rettferdiggjør denne smaksopplevelsen!

Synd man kun kan gi 5⭐️, for her fortjener dere 10!

Kommer snart tilbake!

På gjensyns!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Storyteller696021
Anmeldt 22. mai 2022

Var innom denne restauranten 19, mai og bestillte fiskesuppe, Den var den beste jeg har smakt, og kaffelatten likeså,

Dato for besøk: mai 2022
Takk, astridf847

Reisende som så på Restaurant Lilleheden, så også på

Hirtshals, Hjørring
Hjørring, North Jutland

Har du vært i Restaurant Lilleheden? Del dine erfaringer!