Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Se gjennom høydepunkter
Fint regnværsyssel

Vi va der med gutter i barnehagealder å både vi og de koste seg masse blant fiskene å andre sjødyr!!

Anmeldt 7. august 2019
970vegardm
,
Soknedal, Norge
via mobile enheter
Kjekt for familier

Det er ikke fornøyelse park med sel show, så de som er kjent med det fra Syden kan være skuffet... les mer

Anmeldt 4. august 2019
355katarzynas
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Les alle 472 anmeldelsene
  
Anmeldelser (472)
Filtrer anmeldelser
472 resultater
Vurdering fra reisende
206
186
51
18
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
206
186
51
18
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 472 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi va der med gutter i barnehagealder å både vi og de koste seg masse blant fiskene å andre sjødyr!!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 970vegardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Det er ikke fornøyelse park med sel show, så de som er kjent med det fra Syden kan være skuffet. Man finner masse vitenskaplige info og aktiviteter for barna som hjelper å lære mer om livet i havet. God, rimelig restaurant inne.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 355katarzynas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Fisk i store mengder, som forventet. Og den store tanken er virkelig flott med alle sine fisk, og alle sine flotte vinduer så tanken kan oppleves fra mange vinkler.
Og det er masse å se på, men det er ikke noen åpenbar måte å bevege seg igjennom utstillingen så man går fort glipp av deler om man ikke følger godt med på det litt dårlige oversiktskartet.
Matingen av fisk med dykker i tanken, som også kunne kommunisere med publikum var et artig skue.
Men så blir man sulten... og når man er sulten og allerede har litt kort lunte, blir ikke opplevelsen av kafeen særlig god. Det er klistret en meny på veggen, som er vanskelig å se fra kassen, der man bestiller. Det er ingen logisk måte å forsyne seg på, det finnes ikke noe system for noe. Her trenger man notatblokk før man går i kassa hvis man skal handle til fler en seg selv.
Det viste seg og at menyen bare var veiledende og hadde masse muligheter som ikke var opplyst.
Maten kom fort, og smakte greit nok, det pleier jo ofte å være ganske kjedelig mat slike steder, så her ligger de nok over gjennomsnittet.
Uteområdet er jo greit nok, bærer preg av at det er mange som leker her. Og seltanken er fin.
Det er ikke mange alternativer i området så derfor kan det anbefales om man har noen timer for mye i Hirtshals.
Veldig mange av aktivitetene egner seg for litt større barn.
Kafeen setter karakteren ned et ekstra hakk.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, PetterAsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Hadde høye forhåpninger før besøket. Matingen av månefisken var imponerende, men dessverre snakket de bare dansk, og fort. Vanskelig å få med seg det som ble sagt. ellers var det ikke så mye å se. noen små akvarier og noen seler ute. ikke verd pengene

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Stort og fint sted, veldig mye variert å se på og kreativt laget.
Pluss for eggene som var stilt ut som viste fiskene i forskjellige stadium av klekkingen. Også spennende å få komme 'backstage'
Minus for krabbefiskeområdet, det så ikke ut som de hadde det bra i det hele tatt, mange var døde og flere var revet brutalt i stykker.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, anitaj995
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser