Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fint regnværsyssel

Vi va der med gutter i barnehagealder å både vi og de koste seg masse blant fiskene å andre sjødyr!!

Anmeldt 7. august 2019
970vegardm
,
Soknedal, Norge
via mobile enheter
Kjekt for familier

Det er ikke fornøyelse park med sel show, så de som er kjent med det fra Syden kan være skuffet... les mer

Anmeldt 4. august 2019
355katarzynas
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Les alle 529 anmeldelsene
  
Anmeldelser (529)
Filtrer anmeldelser
529 resultater
Vurdering fra reisende
227
201
65
21
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
227
201
65
21
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 529 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Ett flott sted å dra med familien. Man kan lett bruke 3 timer på et besøk her. Det store akvariet er spektakulært.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 230ottarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig facinerende. Noe å se på hele tiden. Spesielt flott var det når en dykker matet fiskene mens vi så på og fulgte samtalen dykkeren hadde med en ansatt utenfor. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Explorer724791
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019

Helt grei underholdning, men ville nok ikke anbefalt det videre.
Dessuten ble jeg utrolig svimmel av å se på fiskene, ble forklart at dette hadde nok med tykkelse på glass å gjøre.
Første gang jeg har opplevd å bli svimmel av å se på ting gjennom glass.

Dato for opplevelse: september 2019
2  Takk, lindasjursen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Familie på tre med en gutt på 5år, besøkte akvariet mens vi ventet på båten.
Hadde store forventninger til «Nordeuropas største akvarium», men ble litt skuffet.

Mating av månefiskene i det store akvariet var spennende. Informasjonen ble gitt på dansk, fikk med oss det meste, men var litt utydelig lyd. Mating av selene var også fint.
Ellers syns vi det var få fiskearter og lite variasjon i artene, ikke så mye å se på.

En del interaktive skjermer og opplevelser som en kunne bruke litt tid på, men vi har vært på flere akvarier som har vært mye mer spennende og interessante enn dette.

Det var veldig fint at barn kunne få prøve å fiske små krabber utendørs!

Det er veldig mørkt overalt i akvariet, så en vil nok synes det er slitsomt om man ser litt dårlig eller har dårlig nattesyn.

Vi fikk god mat i kafeen.

Litt stive priser mtp.hva man fikk for pengene syns vi.

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, linebirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi va der med gutter i barnehagealder å både vi og de koste seg masse blant fiskene å andre sjødyr!!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 970vegardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser