Positivt overrasket over stedet. Rent, ryddig, masse fint å se og oppleve. Fikk mat raskt etter... les mer
Jeg tror det er viktig å påpeke at dette er fisk og dyreliv fra Nordsjøen, og at fiskene ikke... les mer
Dette er jo en opplevelse, kanskje spesielt for barna men også for voksne. Vi har vært her flere ganger, det tar et par-tre timer å få med seg det viktigste men man kan lett bruke flere timer her om man ikke går lei. Det minst tiltalende er nok kafeen, her lukter det gammel frityr og stekeos over et heller nøkternt interiør.
Ett flott sted å dra med familien. Man kan lett bruke 3 timer på et besøk her. Det store akvariet er spektakulært.
Utrolig facinerende. Noe å se på hele tiden. Spesielt flott var det når en dykker matet fiskene mens vi så på og fulgte samtalen dykkeren hadde med en ansatt utenfor. Kan anbefales.
Helt grei underholdning, men ville nok ikke anbefalt det videre.
Dessuten ble jeg utrolig svimmel av å se på fiskene, ble forklart at dette hadde nok med tykkelse på glass å gjøre.
Første gang jeg har opplevd å bli svimmel av å se på ting gjennom glass.
Familie på tre med en gutt på 5år, besøkte akvariet mens vi ventet på båten.
Hadde store forventninger til «Nordeuropas største akvarium», men ble litt skuffet.
Mating av månefiskene i det store akvariet var spennende. Informasjonen ble gitt på dansk, fikk med oss det meste, men var litt utydelig lyd. Mating av selene var også fint.
Ellers syns vi det var få fiskearter og lite variasjon i artene, ikke så mye å se på.
En del interaktive skjermer og opplevelser som en kunne bruke litt tid på, men vi har vært på flere akvarier som har vært mye mer spennende og interessante enn dette.
Det var veldig fint at barn kunne få prøve å fiske små krabber utendørs!
Det er veldig mørkt overalt i akvariet, så en vil nok synes det er slitsomt om man ser litt dårlig eller har dårlig nattesyn.
Vi fikk god mat i kafeen.
Litt stive priser mtp.hva man fikk for pengene syns vi.
Vi va der med gutter i barnehagealder å både vi og de koste seg masse blant fiskene å andre sjødyr!!