Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Hotels.com
Booking.com
Expedia.comUSD 149
eDreams
Priceline
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (320)
Filtrer anmeldelser
320 resultater
Vurdering fra reisende
49
111
101
43
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
49
111
101
43
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 320 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Måtte booke rom da vår ferje ble avlyst pga vær. Vi hadde hund med så fikk et stort rom på bakkeplan med parkett. Veldig bra størrelse og god seng. Men rengjøring var dårlig, selv om vi også betaler ekstra for å ha hund med oss regner vi med at det blir vasket skikkelig før nye gjester. Vi ble sorte under sokkene,så vi måtte ha sko på.
I tillegg var jeg overrasket da jeg kikket opp på ventilasjon på badet, her var det mye sopp og mugg (se bilde) som gror og et tegn på at det ikke kan være så bra inne klima. Dette trekker derfor ned på ratingen.
Men siden det var en utrolig god service og god mat i restauranten av 2 vennlige mannlige servitører, både til middagen og frokosten så trekker de opp oppholdet:)

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 370lisae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Meget bra og store rom med komfortabel senger og store gardarobe i tillegg til bra sofagruppe. Meget hyggelig betjening og grei frokost sal med panorama utsikten. Om vi skulle ha behov for overnatting igjen så er vårt favoritt valg dette hotell.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, carlonatali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019

Bodde her i 2 netter, for en konferanse.
Rommene er store, og rene. Det er god plass - selv på badet.
Rommene kan trenge en oppussing - de er litt slitt, og gammels interiør.
Sengene er veldig harde - til info.
Frokosten er ikke noe å skryte av, det er akkurat det du trenger, og ingenting mer.
Men vil skryte av servicen. Den var kjempe god. alltid like hyggelige å blide. Og de har svømmebasseng - for de som trenger/ønsker det.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, urgent78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Bodde her en natt, før overfart til Norge. Rommene trenger en oppussing, noe de har startet med. Hotellet ligger sentralt ved veien inn mot Hirtshals og ferjene. Hotellet byr på god frokost med fin utsikt til havnen. Elbil lading utenfor inngangen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, stianhau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019

Vi måtte foreta en ekstra overnatting pga avlyst reise med båt til Norge. Valget falt da lett på Skaga, som ligger minutter fra havnen i Hirtshals. Hotellet byr på store rom med utgang til haveplass rett på utsiden. Stedet har også et innendørsbasseng hvis du har lyst på et bad. i annen etasje finner man et hyggelig frokost rom om morgenen, og en hyggelig restaurant om ettermiddagen/kvelden. Hotellet ligger litt unna hovedveien, så man er ikke spesielt plaget av støy om nettene her. Et helt greit sted å bo på om man f.eks. kommer fra en båtreise eller skal farte videre neste dag,

Romtips: Her ligger de fleste rom i 1. etrasje. Rom vendt bort fra hovedveien er de mest stille
Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, kprivat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser