Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kjell R
Anmeldelse av Montra Skaga Hotel
3,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Stor gratis parkeringsplass inntil hotellet.
1.7 km fra Montra Skaga Hotel
0.2 km fra Montra Skaga Hotel
Essbereich
1.9 km fra Montra Skaga Hotel
Ved stranden
Morgenmadsstue (den blå stue)
4.4 km fra Montra Skaga Hotel
1.3 km fra Montra Skaga Hotel
2.5 km fra Montra Skaga Hotel
Se flere hoteller i Hirtshals
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Flotte, rene rom. Stort og luftig. Deilig med sittegruppe. Bra bad.
Kjekt med basseng, spesielt for min sønn på 12.
Fantastisk frokost.
Hyggelig og imøtekommende betjening.
Alt i alt et herlig opphold og en fin avslutning på Danmarks ferien! Kommer gjerne tilbake hit!

Takk, Voyager04467100777
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Lå her 1 natt i forbindelse med avreise fra Hirtsals. Et par gratis ladeplasser for beboende gjester,noe som var positivt. Selve rommet var helt ok, men utrolig lytt. Vi lå i første etasje,men det hørtes ut som bygget skulle rase sammen om morgenen. Det knakte og knirket noe voldsomt. Frokosten var heller overhodet ingenting å skryte av. Tomt for brød,rundstykker, nesten ikke pålegg. Ansatte i matsalen bar ikke hotellets uniform, og var derfor vanskelig å gjenkjenne slik at man kunne be om mat. Det er også et skilt ved inngangen til matsalen som ber det vente og få tildelt bord. Det kan man bare glemme, bare gå å sett deg. Bassenget var godt og varmt, så det var bra.

Takk, OnkelFraFrekhaug
Anmeldt 13. august 2022

Greit hotell for en natt, vist man skal ta båt videre dagen etter, men renhold må man gjøre bedere på en hotell, eller oppussing, mugg og råte på bad, dårlig luft ventilasjon og lite appetittelig. 4 stjerner kan jeg ikke gi dette hotellet, nesten 2000kr for en natt. Frokosten var ok, men lite utvalg og plutselig tomt for kaffe så var lang kø, er greit at det blir undersøkt ofte på at ting ikke blir tomt når det er mange gjester. Fo

Takk, MortenA495
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Vi kom ramlende inn klokken 1 på natten etter en alt for lang kjøretur, vi ble møtt av en smilende dame som gav oss nøkler og rett i seng med oss. Rommet var stort og luftig, sengen himmelsk og frokosten hadde ett bredt utvalg. Akkurat det vi trengte før siste etappe på ferien

1  Takk, tomas h
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Hadde bestilt et familierom for 2 voksne og 2 barn, men når vi fikk rommet hadde vi kun to senger og ingen sove sofa. Ei hyggelig dame i resepsjonen var både vennlig og flink og fikset 2 ekstra senger raskt, hun er verdt en ekstra karakter 😊👍
Ellers hadde rommet ingen aircondition så det ble svært varmt, vinduet på bakkeplan kunne heller ikke låses i en posisjon og måtte enten være åpent eller lukket. Ellers ok rom og fin frokost, 3/5

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, stillll