“Utmerket restaurant!”
Anmeldelse av Panoramarestaurant

Panoramarestaurant
Vurdert som nr. 8 av 38 Restauranter i Hirtshals
Anmeldt 6. november 2018

Menyen er enkel, men kjøkkenet holder hva menyen lover. Kan anbefale fiskerettene. Meget hyggelig og forekommende betjening.

Takk, Liv K

Anmeldt 31. oktober 2017

Vi spiste middag her 2 kvelder, og i tillegg hadde vi 2 frokoster her. Eller morgenmad som danskene sier. Maten var midt på treet, noen retter var gode, andre ikke fult så imponerende. Alt i alt ganske middels opplevelser. Vinene de fikk servert fra vin- kartet var svært gode, og til hyggelige priser.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, JonMortenJ
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Etter et par uker på ferie uten fiskemiddag smakte den stekte rødspette fortreffelig. Sammen med gode grønnsaker, poteter og smør var det akkurat det vi trengte.
Serviceinnstilt personale

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, SolliSka
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

God mat til til hyggelige priser.rolig og grei plass for middag på hotellet. Reatauranten har også dagens rett, som er både rimelig og god.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Lofotlarsen
Anmeldt 2. juni 2016

God mat å atmosfære, men tok frykterlig lang tid å få maten, servicen var heller ikke noe å skryte av.
Men maten var god,

Dato for besøk: mars 2016
Takk, Atle38

Reisende som så på Panoramarestaurant, så også på

Har du vært i Panoramarestaurant? Del dine erfaringer!