Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott sted, med mye vær

Topp sted å besøke om en har litt ekstra tid i Hirtshals før ferja går. Tar vel ca 15-20 minutter å... les mer

Anmeldt 24. februar 2020
Mr_Viking1
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Fyrtårn med flott utsikt, selv en regntung dag.

Tårnet har en fantastisk spiraltrapp innvendig. Og et flott maskinrom under selve lampen, dessverre... les mer

Anmeldt 24. juli 2019
PetterAsk
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 221 anmeldelsene
  
Anmeldelser (221)
Filtrer anmeldelser
221 resultater
Vurdering fra reisende
97
101
22
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
97
101
22
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 221 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Topp sted å besøke om en har litt ekstra tid i Hirtshals før ferja går.
Tar vel ca 15-20 minutter å gå fra kaien, så overkommelig for de fleste.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Tårnet har en fantastisk spiraltrapp innvendig. Og et flott maskinrom under selve lampen, dessverre er det aller meste avstengt med gitter, så det er ikke godt å få sett de flotte glasprismene.
Ute på platået på toppen er de noen små stålskilt som viser hva man ser i hvilken retning.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, PetterAsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Greit nok. Men uttrykksløst og kjedelig. Ikke verdt pengene for å gå opp i tårnet.hva en steinsamling gjør i et fyrmusrum er totalt uforståelig.men sikkert interessant for de som liker sånt. Litt for lite informasjon om historien til fyret. Kunne med fordel lagt til noen av de historiene menneskene som sikkert har vært tilknyttet stedet.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, kjellrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Flott utsikt fra toppen og fine turområder rundt med mange spennende bunkere. Koster 20 for voksne og 10 for barn som legges i en kasse ved inngangen. 144 trappetrinn til toppen. Absolutt verd en tur når en er i området

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2019 via mobile enheter

Dette er vårt andre besøk ved fyret, uten mulighet å komme inn. Flotte omgivelser og fine muligheter for tur i området.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Hcjekk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser