Vi kom sultne inn til byen Hirtshals og tok en runde rundt i byen før vi bestemte oss for hvor vi ville prøve lykken. Valget falt på Normanns Fiskerestaurant & Steakhouse, hvor vi ble tatt godt imot av hyggelig personale. Vi klarte ikke å bestemme oss helt for hvilken rett vi skulle velge, så vi ble enige om å bestille to retter, og smake hos hverandre. Vi valgte stedets egne spesialburger og en fiskerett kalt Luksus Stjerneskudd. Og hvilken smaksopplevelse det ble!!! Her snakker jeg magi! Jeg som først ble sittende med fiskeretten, klarte ikke å løsrive meg. Og det gjorde ikke han med burgeren heller. Fantastisk god grillsmak, med perfekt tilbehør. Valget for drikke ble et dansk øl, som smakte meget bra. Selv sitter jeg igjen med en følelse av slikt velbehag at jeg er blank i øynene. Vinen som jeg fikk, var perfekt temperert etter min gane å bedømme, og passet godt til retten. På det innholdsrike fatet var det ferske, velsmakende og møre reker, herlig røykalaks, sprøstekt rødspette og en torskekrem som jeg kommer til å fantasere om i uoverskuelig framtid, i tillegg til chilimajones og kaviar. En fin balanse mellom sprøtt, mykt, søtt, salt, syrlig og umami. Mulig jeg har glemt noe, men da får det bli en overraskelse til de som vil prøve retten. Absolutt et sted verd et besøk!!