“Nydelig hamburgere”
Anmeldelse av Normanns

Normanns
Vurdert som nr. 3 av 37 Restauranter i Hirtshals
Anmeldt 24. juli 2020

På vel hjemm til Norge stoppet vi opp her. Bare flaks vi fikk bord. Bør bestille før dere kommer. Vi bestilte hamburger alle sammen. Den smnakte helt nydelig. Kan anbefale den.

Takk, Kyrre F

Anmeldt 22. august 2019

Variert meny, men vi valgte burger alle sammen. Alle var enige om at det var den beste burgeren vi noen gang hadde smakt, og sa det også til servitøren. På vei ut fikk vi se skiltet: Danmarks beste burger. Så den kan virkelig anbefales. Koselig sted og hyggelig servitør.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Mettoggod
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Vi kom sultne inn til byen Hirtshals og tok en runde rundt i byen før vi bestemte oss for hvor vi ville prøve lykken. Valget falt på Normanns Fiskerestaurant & Steakhouse, hvor vi ble tatt godt imot av hyggelig personale. Vi klarte ikke å bestemme oss helt for hvilken rett vi skulle velge, så vi ble enige om å bestille to retter, og smake hos hverandre. Vi valgte stedets egne spesialburger og en fiskerett kalt Luksus Stjerneskudd. Og hvilken smaksopplevelse det ble!!! Her snakker jeg magi! Jeg som først ble sittende med fiskeretten, klarte ikke å løsrive meg. Og det gjorde ikke han med burgeren heller. Fantastisk god grillsmak, med perfekt tilbehør. Valget for drikke ble et dansk øl, som smakte meget bra. Selv sitter jeg igjen med en følelse av slikt velbehag at jeg er blank i øynene. Vinen som jeg fikk, var perfekt temperert etter min gane å bedømme, og passet godt til retten. På det innholdsrike fatet var det ferske, velsmakende og møre reker, herlig røykalaks, sprøstekt rødspette og en torskekrem som jeg kommer til å fantasere om i uoverskuelig framtid, i tillegg til chilimajones og kaviar. En fin balanse mellom sprøtt, mykt, søtt, salt, syrlig og umami. Mulig jeg har glemt noe, men da får det bli en overraskelse til de som vil prøve retten. Absolutt et sted verd et besøk!!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, ailakat
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Hadde et fryktelig besøk. Ble feil på bestillinger og siste mann fikk ikke maten før alle de andre var ferdig å spise. Utrolig lite serviceinnstilt betjening og null beklagelse. Sånne folk bør ikke jobbe i servicebransjen.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 205joachimh
Anmeldt 27. juli 2019

For det første måtte vi selv spørre om menyen. Menyen bydde bare på 5 forskjellige ettermiddagsretter. Og når vi endelig fikk menyen og skulle bestille, spurte jeg om de kunne lage burgeren uten sylteagurk og rødløk. Da fikk jeg beskjed om at jeg var gammel nok til å plukke det ut selv. For å oppsummere er dette en dårlig plass å ta med familien eller venner ut for å spise hvis man ser etter en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Andreas S

Reisende som så på Normanns, så også på

Har du vært i Normanns? Del dine erfaringer!