Jeg har besøkt Vinhuset gjennom flere år. Hotellet er gammelt og slitt, men rommene er rene og frokosten har vært bra. Når jeg likevel gir karakteren dårlig, så skyldes det personalet. De titter knapt på deg i receptionen, - ikke et «hei» lenger. I baren føler du deg oversett. Ringer du på bevertning, så kan det ta et kvarter før noen på kjøkkenet tar seg bryet med å ta din bestilling. Jeg har også vært vitne til at personalet har skjelt ut en gjest som forsøkt å drikke vann fra en medbrakt flaske i bakgården. Så forsøk for Guds skyld ikke å gjøre denne «forbrytelsen». Du må heller ikke forvente kaffe før morgenmat. Kokken er sur, og som gjest føler du deg til bry dersom du ber om varm drikke før frokostsalen åpner klokken 8. Et råd til dere som arbeider ved Hotel Vinhuset er å møte alle deres gjester med et smil og et lille «hei». Sørg for å holde bar/resepsjon betjent også på kveldstid. Plasser gjerne en kaffeautomat i foajeen, slik at gjestene selv kan finne varm drikke mens de venter på at morgenmatsalen åpner, eller ønsker en kaffe før tidlig avreise. Instruer gjerne kokken på kjøkkenet i å yte et lite smil, dersom gjestene skulle være så uheldige i å tale til henne før frokostsalen åpner.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering