Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 282
Vis tilbud
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreamsUSD 282
PricelineUSD 282
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (295)
Filtrer anmeldelser
295 resultater
Vurdering fra reisende
67
109
84
26
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
67
109
84
26
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 295 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott utsikt og bryggeanlegg. Rene og fine rom. Skuffende at utendørs stamp, vanntrampoline og kaffemaskin var i ustand. Lite barnevennlig buffe og dårlig med glutenfrie altarnativer. Frokost var det ingen glutenfri altarnativ.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 533mona76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

På vei til hytteferie, stanset vi her for et døgn. Som jeg husker det, en fantastisk beliggenhet innerst i Hardangerfjorden, Ulvik.
Denne gangen fikk vi ikke rom med fjordutsikt. Ellers var rommet helt på det gjevne. Grei seng og bad. Noe slitt.
God frokost, ble litt tynt, pga. covid restriksjoner .
Servicen fra personalet, kan man jobbe litt med. Litt høyere standar er ikke å forakte.
Men kommet gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bodde der 2 netter i juli, og det var skuffende. Flotte omgivelser, men kunne gjort mye mer ut av det. Spiste middag på hotellet 2 kvelder i mangel av andre spisesteder etter kl 20.00 i Ulvik. Ble servert buffet begge dager, og det var veldig dårlig utvalg i mat og var ekstremt dyrt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sheepbreak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

I februar 2020 overnatta eg to netter på Brakanes Hotell i Ulvik i Hardanger. Eit tradisjonshotell med framifrå mat og service. Som kurshaldar i Ulvik kommune budde eg på hotellet i 2 døgn. Eg åt god middag og hyggeleg frukost tilberedt på ein fin måte. Rommet var reint og koseleg. I staden for bibelen låg Olav H. Hauge sine samla dikt på nattbordet Det sette eg pris på.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, 128eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019

Vi overnattet en natt, og hadde aldri vært i Ulvik før.
Vi fikk rom med balkong ut mot fjorden. Fantastisk utsikt og så var vi kjempeheldige med været. Blikkstille fjord og sol!
Imøtekommende betjening både i resepsjonen og i spisesalen!
Fikk tips om reisen videre mens vi spiste som var verdifull.
5 stjerner!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Alftall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TinaO1288, Leder  på Brakanes Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Kjære gjest!

Tusen takk for din fine tilbakemelding, så flott at dere hadde det fint hos oss.

Den fine rosen skal deles med våre flotte medarbeidere.

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser