Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kristina
Anmeldelse av Brakanes Hotel
3,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 396
  • Hotels.com
0.4 km fra Brakanes Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.1 km fra Brakanes Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 624
  • Booking.com
0.7 km fra Brakanes Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Lol.travel
  • Vio.com
0.7 km fra Brakanes Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
La hytte
  • Agoda.com
0.4 km fra Brakanes Hotel
    0.4 km fra Brakanes Hotel
      0.6 km fra Brakanes Hotel
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 2 284
      • Hotels.com
      0.0 km fra Brakanes Hotel
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Dinning area
      • Official Hotel Site
      • ZenHotels.com
        kr 1 783
      14.1 km fra Brakanes Hotel
      Se flere hoteller i Ulvik
      Anmeldelser (331)
      Filtrer anmeldelser
      331 resultater
      Vurdering fra reisende
      78
      119
      91
      29
      14
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      78
      119
      91
      29
      14
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      3641 av 331 anmeldelser
      Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

      Fin beliggenhet ved sjøen, og flotte kaiar og bademuligheter. Men, elendig både middag og frukost buffet. Usikker på om vanleg buffet er lov i desse corona-tider. Uengasjert service, både ved borda og i resepsjonen. Ingen markering av lokal cider midt i sider bygda, heller ikkje annan lokalmat.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, 660akselm
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

      Flott utsikt og bryggeanlegg. Rene og fine rom. Skuffende at utendørs stamp, vanntrampoline og kaffemaskin var i ustand. Lite barnevennlig buffe og dårlig med glutenfrie altarnativer. Frokost var det ingen glutenfri altarnativ.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, 533mona76
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

      På vei til hytteferie, stanset vi her for et døgn. Som jeg husker det, en fantastisk beliggenhet innerst i Hardangerfjorden, Ulvik.
      Denne gangen fikk vi ikke rom med fjordutsikt. Ellers var rommet helt på det gjevne. Grei seng og bad. Noe slitt.
      God frokost, ble litt tynt, pga. covid restriksjoner .
      Servicen fra personalet, kan man jobbe litt med. Litt høyere standar er ikke å forakte.
      Men kommet gjerne tilbake.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med venner
      3  Takk, Dag S
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

      Bodde der 2 netter i juli, og det var skuffende. Flotte omgivelser, men kunne gjort mye mer ut av det. Spiste middag på hotellet 2 kvelder i mangel av andre spisesteder etter kl 20.00 i Ulvik. Ble servert buffet begge dager, og det var veldig dårlig utvalg i mat og var ekstremt dyrt.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, Sheepbreak
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

      I februar 2020 overnatta eg to netter på Brakanes Hotell i Ulvik i Hardanger. Eit tradisjonshotell med framifrå mat og service. Som kurshaldar i Ulvik kommune budde eg på hotellet i 2 døgn. Eg åt god middag og hyggeleg frukost tilberedt på ein fin måte. Rommet var reint og koseleg. I staden for bibelen låg Olav H. Hauge sine samla dikt på nattbordet 🙂 Det sette eg pris på.

      Dato for oppholdet: februar 2020
      Reisetype: Reiste på forretningsreise
      2  Takk, 128eirikh
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser