Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 226
Hotels.comUSD 204
eDreamsUSD 226
TravelocityUSD 204
CheapTicketsUSD 204
PricelineUSD 238
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (296)
Filtrer anmeldelser
296 resultater
Vurdering fra reisende
68
109
84
26
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
68
109
84
26
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 296 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Aldrende men pent hotell. Badstuen og utsikten var høydepunktet. Litt gammelt rom, men helt ok fasiliteter. Deler av hotellet trenger nok oppussing. God middag og helt ok frokost, selv om det var buffet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, k-broz-traveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet ved sjøen, og flotte kaiar og bademuligheter. Men, elendig både middag og frukost buffet. Usikker på om vanleg buffet er lov i desse corona-tider. Uengasjert service, både ved borda og i resepsjonen. Ingen markering av lokal cider midt i sider bygda, heller ikkje annan lokalmat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 660akselm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott utsikt og bryggeanlegg. Rene og fine rom. Skuffende at utendørs stamp, vanntrampoline og kaffemaskin var i ustand. Lite barnevennlig buffe og dårlig med glutenfrie altarnativer. Frokost var det ingen glutenfri altarnativ.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 533mona76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

På vei til hytteferie, stanset vi her for et døgn. Som jeg husker det, en fantastisk beliggenhet innerst i Hardangerfjorden, Ulvik.
Denne gangen fikk vi ikke rom med fjordutsikt. Ellers var rommet helt på det gjevne. Grei seng og bad. Noe slitt.
God frokost, ble litt tynt, pga. covid restriksjoner .
Servicen fra personalet, kan man jobbe litt med. Litt høyere standar er ikke å forakte.
Men kommet gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bodde der 2 netter i juli, og det var skuffende. Flotte omgivelser, men kunne gjort mye mer ut av det. Spiste middag på hotellet 2 kvelder i mangel av andre spisesteder etter kl 20.00 i Ulvik. Ble servert buffet begge dager, og det var veldig dårlig utvalg i mat og var ekstremt dyrt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sheepbreak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser