Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
morten m
Larvik, Norge
Anmeldelse av Brakanes Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Romtips: Herlig rom nr 409 med balkong og fantastisk utsikt over fjord og fjell.
5,0 av 5 boblerVerdi
0.7 km fra Brakanes Hotel
0.7 km fra Brakanes Hotel
Se flere hoteller i Ulvik
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Hotellet har en beliggenhet helt utenom det vanlige. Bakhagen byr på egen hvit strandlinje, jaquzzi og annet. Dette hotellet hadde lett fått terningkast seks, hadde det ikke vert for svært skuffende mat! Middagen er kostbar og viser tegn til svært dårlig kvalitet. Frokosten var også en stor skuffelse. Det var ikke tatt hensyn til Covid-19 annet enn desinfisere stasjoner. Alle brukte samme bestikk til å ta pålegg, og det var ingen «køsystem».

Takk, øystein t
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger vakker til og rommene var oppusset, men badene var slitt med kun en lyspære som belysning. Maten var av variert kvalitet. Bufeen var begredelig og kjedelig.
Dagen vi valgte 3-retters middag var veldig bra. Personalet er hotellets beste kort!

Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, RoesslandL
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 14 personer og hadde et greit opphold. Hyggelig betjening. Det ble ikke rengjort på rommene med Korona som unnskyldning. Rommene er ok, men ikke mer enn det. En god treretter ene dagen var bra, men bufeen var ikke mer enn den måtte være. Ikke noe spesielt som trekker opp, men heller ikke noe særlig som drar ned.
Kommer gjerne tilbake.

Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, RosslandR
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Det første vi måtte gjøre var å be om å få vaska rommet, rusk og flekker på gulvet, samt hår på badet. De kom opp med en gang å ordnet det mens vi ventet nede. Da vi kom opp igjen måtte mannen sveipe over med ett håndkle siden det fortsatt var flekker på gulvet, men noen flekker var umulige å fjerne. Ettåringen fikk ikke leke på gulvet for å si det sånn.

Proppen i badekaret passet ikke, så vannet sank rimelig fort..

Hotellet er den eneste plassen man får spist etter klokka 18:00. Vi valgte buffé. Kun sjømat, bortsett fra noen seige stykker av svin. Stort utvalg av dessert. Potetene var gode. Sprang opp på coop å kjøpte oss baguetter og bama salat..

Barnestolen vi fikk til middagen var skitten, spurte om vi kunne få vaska den, fikk til svar at de hadde vasket og desinfisert den.

Da vi skulle legge jentungen var barnesenga ødelagt og det var ingen madrass. Fikk ny seng og en ekstra dyne som hun kunne bruke som madrass.

Frokost, igjen dårlig utvalg. Sjekka ut før klokka 9, fikk refundert litt av beløpet.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, familiepa3
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Aldrende men pent hotell. Badstuen og utsikten var høydepunktet. Litt gammelt rom, men helt ok fasiliteter. Deler av hotellet trenger nok oppussing. God middag og helt ok frokost, selv om det var buffet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, k-broz-traveller