Lars H
Anmeldelse av Brakanes Hotel
1,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2022
Tina Olsen, Daglig lederBrakanes Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. sep. 2022
Takk for at du valgte Ulvik og Brakanes Hotel!

Vi har desverre bare noen rom som er kjæledyr vennlige og disse må bestilles på forhånd da det er et begrenset antall av de. Mesteparten av disse rommene har utsikt mot hagen, men et par har mot parkeringsplassen. Disse bruker vi bare dersom de andre er opptatte.

Vi beklager på det sterkeste at dere hadde en dårlig opplevelse i restauranten, dette skulle servitøren ha kompensert direkte ved bordet.

0.4 km fra Brakanes Hotel
Veranda Hostel
34.7 km fra Brakanes Hotel
Se flere hoteller i Ulvik
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Dyrevennlig hotell. Serviceminded betjening. Alt lagt tilrette for en fin ferie og opplevelse. Fine uteområde med brygge, badeplass og badeflåte. Så var det ekstra hyggelig med basseng for de som ønsker det. Området rundt/utenfor bassenget var stille og fint for avslapping eller ta med kaffe/drikke.

Romtips: Ta turen til Osa også
Takk, Ørjan S
Tina Olsen, Daglig leder på Brakanes Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2022

Tusen takk for at dere valgte Ulvik og Brakanes Hotel!
Det er så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss!

Anmeldt 27. juli 2022

Herlig hotell med vennlig personalet, fine rom og god mat. Det regnet når vi var der men er blikk på uteområdet fortalte at dette må være helt fantastisk ute på fine dager. Selv om vi ikke var ute så vi flere små og store kose ser på tross av været. Vi var også på frukt og cider ruten i Ulvik. Alt i alt et utrolig fint opphold. Middagen var god og de tilpasset til allergier på en ok måte. Utvalget var stort til frokost. Men trenger du gluten og melkefritt så var det brød men ellers ikke noen melkefri varianter på yoghurt o.l.

Takk, irisX8469HC

Tusen takk for at dere valgte Ulvik og Brakanes Hotel!

Det er så hyggelig å høre at dere hadde fine dager hos oss til tross for dårlig vær!

Hjertlig velkommen tilbake på en solskinnsdag (og regnværsdag)!

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Fine rom, noe slitt. Pluss for god seng og bra renhold. Fin markterrasse med to stoler og bord. Kunne gå rett ut fra rommet og lufte hunden som var med.
Fantastisk beliggenhet ved fjorden. Kjempe flott hage utenfor. Fine sittegrupper.
Kjempe hyggelig betjening. Veldig god middag i restauranten.
Kunne ha vært bedre utvalg av varm mat til frokosten. Kunne tenke meg bacon uten å måtte ta et stekt egg til. Dette ble servert sammen. Frukten kunne ha vært ferskere og friskere.
Anbefaler hotellet og kommer tilbake neste gang vi skal til Ulvik.

Takk, EOID123

Tusen takk for at dere valgte Ulvik og Brakanes Hotel!
Det er så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold hos oss!
Rommene som vi har til kjæledyr har større slitasje enn de andre rommene nettopp på grunn av kjæledyrene. Vi jobber hele tiden med å minske slitasjen!

Anmeldt 5. juli 2022

Fantastisk beliggenhet med vakker hage. Badestampen med utsikt over fjorden gav perfekte rammer for et herlig opphold i Ulvik. Maten var enestående og det ble et uforglemmelig måltid med enestående smaker! Anbefaler et besøk her

Takk, annabQ6408OI

Tusen takk for at dere valgte Ulvik og Brakanes Hotel!
Det er så hyggelig å høre at dere trivdes hos oss!

Anmeldt 20. juni 2022

Vi hadde 3-manns-rom.
Flott sjø-utsikt.
Rent.
Litt slitasje på rom. Men ikke nok til å trekke ned helheten.

Bassenget var voldsomt populært for barna.

OBS: Alle rom i nærheten av diskoteket er å anse som ubrukelige når diskoteket er i drift.
Bassen og romstering og roping er svært forstyrrende, og min kone lå frem til nærmere 03 om natten før hun fikk sove. Be om et rom langt fra diskoteket, om du skal overnatte natt til søndag.

Badekaret kunne ikke tømmes uten at hele baderoms-gulvet ble overflømmet.

Terassen utenfor rommet kunne vært et bra sted å sitte, men det så ikke veldig innbydende ut. Masse jord-slag. Terassene må høyt-trykks-spyles.

Romtips: Prøv å unngå rommene som er lokalisert nært diskoteket.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, 885vidarg
Tina Olsen, Daglig leder på Brakanes Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Hei!

Vi beklager på det sterkeste at dere hadde problemer med støy fra diskoteket, dere som en familie skal selvsagt ikke bo rett over der!
Vi beklager også at badekaret ikke kunne tømmes ordentlig, dette skal vi ta med videre til vedlikehold. Vi jobber også kontiuerlig med å holde terrassene innbydedende og rene!

Vi ser frem til å ta i mot dere ved en annen anledning!