Hyggelig mottagelse i resepsjonen. Men ingen ansatte ellers hilste, ikke værelsebetjening, ikke servitører, ingen smil. Rommet hadde århundrets mykeste seng. Umulig å få sove i (rom 354, seng mot vinduet). Gulvteppet var dessuten skittent og ekkelt).
Vi bestilte middag på hotellet tross ganske stive priser (rimeligste hovedrett over 400). Vi ble plasser i «glassburet» ved resepsjonen og mot hagen/vannet. Utgangsdøren til hagen var rett ved bordet. En busslast med nye gjester i resepsjon som også gikk ut og inn til hagen. Ingen rolig middag.
Middagen med forrett var imidlertid veldig bra. Jeg bestilte et glass rødvin og fikk akkurat nok til tre svelger. Så lite i glasset har jeg aldri fått.
Vi var på cidersmaking på Ulvik frukt og cideri. En fantastisk opplevelse, interessant og med et hyggelig og engasjert vertskap.
Frokost på hotellet (kl 09:30) var en katastrofe. Speilegg var kaldt (2 igjen) og det fantes ikke bacon, brunost var så lite igjen at det ikke var mulig å bruke ostehøvel. Tomt med tomater, paprika, agurk og tilsvarende, croissant +++. Vi spurte etter flere ting, og litt kom etter hvert. Men ikke noe smil, bare «nok en dag på jobben».
Et historisk hotel stod det. Jeg burde kanskje gitt 1 stjerne, ikke 2. kanskje noe av det dårligste vi har vært på.