“Meget hyggelig og velsmakende måltid😊”
Anmeldelse av KabukiCanton

KabukiCanton
Vurdert som nr. 6 av 30 Restauranter i Kremasti
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Vi dro til restauranten for å nyte asiatisk. Det var en veldig pen bygning og god atmosfære med en profesjonell, hyggelig betjening. Menyen var rikholdig, og prisene relativt rimelige. Vi prøvde oss på tradisjonell sur/ søt kylling og pekingand. Det smakte nydelig. Vi ble overrasket med dessert og «lykkekake».
Alt i alt en meget positiv opplevelse. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, ManU_6700

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat!! Beste restauranten på hele Rhodos. Må prøves! Vi bestilte flere retter og delte dem, anbefales. Da får man prøve mer og rettene er ikke så store at det blir for mye! :) drinkene er også veldig gode!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 779lenej
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Fulgte gode anmeldelser her og testet ut denne restauranten. Det angret vi ikke på! Nydelig mat! Spiste både supper, sushi og karamellisert kylling. Anbefales! Og det er både flotte lokaler og bra service.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Kristinfredheim
Canton_Lee, Owner på KabukiCanton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2019

Dear Kristinfredheim,

thank you for taking time in order to review our restaurant. We will be happy to see you again!

Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Vi bestilte bord på forhånd, når vi kom, stod de klare til å ta oss i mot. Restauranten er så fantastisk flott, du kan ikke se det utenfra, men inne er det helt nydelig.
Så forventningene var veldig høye. Og vi bestilte litt av hvert. Alt var NYDELIG!!!
Sushi var fantastisk, servicen var flott 😃
Alt var over all forventning.
Vi skal tilbake i dag!

Dato for besøk: august 2019
Takk, 591merethes

Dear 591merethes,

Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Vi gikk forbi denne restauranten å så at det var mye folk der. Mange fremsto til å være lokale. Dagen etter måtte vi bare prøve. Kule lokaler inne og ute, frech meny, hyggelig betjening og nydelig mat. Her var det kvalitet fra A til Å. Ikke billig alternativ, men bra meny og mat

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 595steffenh
Canton_Lee, Ιδιοκτήτης på KabukiCanton, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Dear 595steffenh,

thank you for taking time to review our restaurant. We are looking forward to see you again!

Owner

Reisende som så på KabukiCanton, så også på

Har du vært i KabukiCanton? Del dine erfaringer!