“Maten anbefales”
Anmeldelse av Neiden Fjellstue

Neiden Fjellstue
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Neiden
Anmeldt 30. april 2023 via mobile enheter

Var på familiemiddag på Neiden Fjellstue. Hyggelige folk, god mat og god stemning. Valgte lappebiff fra menyen, og fiskeretten besto av tre sorter fisk: ørret, kveite og torsk. Begge rettene kan anbefales. Gode store porsjoner var det også. Skal nok spise der neste gang vi besøker Neiden!

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, 282christopherb

Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Besøkt stedet flere ganger i forbindelse av vårt besøk i Neiden. Her blir du mett. Bestilt/spist lappebiff, laks og biffsnadder. Alle rettene smakte fortreffelig. Prisene kanskje noe høy. Lokalene OK med mange bilder av div laksefangster. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Jorund51
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Litt tørr mat for oss uten fløtesaus. Ble automatisk servert med mos mens vi mener vi skulle fått et valg mellom potet og mos slik det sto på menyen. Dyrt spisested. Ellers mye mat og Ok smak.

Takk, Norway1234
Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Dette stedet har eksistert i mange år. Autentisk sted som ikke har gjort noen forandringer. Lappebiffen er noe man må oppleve. De serverer vill laks og kongekrabbe. Fantastiske råvarer som man ikke finner mange steder. Litt små porsjoner til litt stiv pris.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Koltrip
Anmeldt 30. juli 2015

Neiden Fjellstue ligger i Øvre-Neiden like ved Neidenelva (en av Norges beste lakseelver) Koselig lokale. Fjellstua er kjent for sin lappebiff (reinskav) noe vi også spiste og som anbefales.
I tillegg tilbys også andre tradisjonelle retter, bl.a. laks.
Neiden Fjellstue er også ett av sjekkpunktene for Finnmarksløpet (hundeløp). De har også hytter til utleie.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, Jorund51

Har du vært i Neiden Fjellstue? Del dine erfaringer!