Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok”
Anmeldelse av Herlighed

Herlighed
Vurdert som nr. 1 av 3 Kaffe og te i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Det var en av mine yndligste steder i Grimstad for lunsj eller kopp kaffe og kake. Vet ikke helt hva som skjedde men i det siste er meny og porsjoner mindre mens priser blir større.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, lindusiaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 69 anmeldelser

Anmeldt 23. august 2020

Her har de småretter og større retter.
Alt tilberedt på en fantastisk flott måte
Flere av rettene serveres på tre-fjøl og det er meget delikat og flott. I tillegg god smak.
Ønsker du bare en kopp kaffe av div slag eller en øl eller vin , ja så får du det i en fei
Veldig hyggelig sted dette som ligger meget sentralt til rett overfor biblioteket

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Steinar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi bestilte en Tacopizza og burger. Pizzabunnen var en sprø ferdigbunn toppet med smakløs kjøttdeig, masse mais og ost, litt knuste tacoshell. Tomatsausen var udefinerbar. Grandios smaker mye bedre, skikkelig skuffa. Burgeren var ikke noe særlig og den gule sausen var helt smakløs. Kaffen var god, og betjeningen høflig og grei. Vi kommer nok ikke tilbake. Dette var rett og slett en nedtur.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 418karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lunsjsted, alle fikk god mat og drikke til ok pris.
Veldig hektisk når vi besøkte stedet, men de ansatte taklet dette på en utmerket måte:-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Henning1967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Over en time å vente på maten i en hallfull restaurant er for dårlig ... Hyggelig betjening, men kjøkkenet må lære seg å håndtere flere bestillinger i parallell ....

Dato for besøk: juli 2020
Takk, audunl2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Herlighed, så også på

 

Har du vært i Herlighed? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din