Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Dato for oppholdet: desember 2018
Anjabeisland, Leder Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. mars 2019
Hei Erlen1973
Tusen takk for dine hyggelige ord! Dette setter vi stor pris på og vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss her på Fevik ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

5.5 km fra Strand Hotel Fevik
Restaurant
    kr 1 500
5.4 km fra Strand Hotel Fevik
En fantastisk stemningsfull stue.
  • Lol.travel
    • Vio.com
    19.7 km fra Strand Hotel Fevik
    Se flere hoteller i Grimstad
    Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk personal, behjelpelig og serviceinnstilte alle som en. Nydelig og delikat mat og ikke minst nok mat. Nå skjønner jeg virkelig den høy scoren på TripAdvisor. Takk for et flott opphold. Vi kommer tilbake akkurat som Roald Dahl gjorde så mange ganger før oss.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    Takk, arilokken
    Anjabeisland, Manager på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei arilokken
    Hjertelig takk for noen hyggelige ord. Dette setter vi pris på og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til Fevik!

Med vennlig hilsen

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Sjarmerende hotell helt nede i strandsonen, hotellet har en ny og en gammel del, noen rom har flott utsikt over strand og hav. Hotellet har en flott spisesal med god mat og rikholdig frokost, rommene er gjennomsnittlige og helt greie.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    Takk, Terje N
    Anjabeisland, Leder  på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. oktober 2018

Hei _terje_nilsen4
    Tusen takk for veldig hyggelig besøk og din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å se at du har hatt en fint opphold hos oss her på Fevik og vi håper vi får mulighet til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

mvh,

Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Ble møtt av vennlige og proffe ansatte i resepsjonen.
    Rommene var rene, delikate med gode senger.
    Frokosten er god med mange deilige valgmuligheter.
    Utsikten og omgivelsene rundt er unike og bør oppleves. Her kan man sitte i sanden på stranden og nyte utsikten ut i horisonten.
    Totalopplevelsen her var meget god.

Dette er ett unikt og historisk hotell som absolutt bør oppleves.

Takk, 364erikn
    Anjabeisland, Leder  på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

Hei Erik N
    Tusen takk for besøket og for dine positive og gode ord om vårt Hotell! dette setter vi stor pris på og vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
    Med Vennlig Hilsen

Anmeldt 20. september 2018

Fantastisk personale, nydelig mat og en beliggenhet som mangler sidestykke.
    Fasilitetene er så gjennomført og spa avdelingen og fremstår som gullrent og innbydende.

Rommet med smakfull innredning og utsikt til havet gjør at du ikke vil reise derfra.

Etter en herlig frokost - er det bare å glede seg til neste gang.

Kommer garantert tilbake - takk for meg!

• Reisetype: Reiste med venner
      • Rom
      • Renslighet
    1  Takk, Richard N

Hei Richard N
    Dette var en hyggelig tilbakemelding å få, så tusen takk både for ditt besøk, og for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse her på TripAdvisor. Det setter vi stor pris på oh\g vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss!

Mvh,

Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse. Hotellet har en perfekt plassering, nede ved havet. Flott utsikt, nydelig mat og hyggelige, kunnskapsrike og blid betjening. Håper det blir flere møte med jobb på dette hotellet, privat blir det helt sikkert. Kan anbefales på det varmeste

1  Takk, cecilie62

Hei cecilie62
    Tusen takk for besøket og for en flott anmeldelse av oss! dette setter vi stor pris på og hjertelig velkommen til bake til oss ved en senere anledning!

Mvh,