Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 153
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
Trip.comUSD 173
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (313)
Filtrer anmeldelser
313 resultater
Vurdering fra reisende
164
104
27
14
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
164
104
27
14
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 313 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter


Vi hadde et utrolig flott opphold på Strand Hotell Fevik. Hyggelig stemning, god mat, imøtekommende og svært serviceminded ansatte.

Sett også av tid til et besøk på den flotte stranden.

Kommer gjerne tilbake :)

Tusen takk for oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, frankrW4019TG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei frankrW4019TG
Tusen takk for hyggelig besøk og veldig motiverende tilbakemelding - dette setter vi stor pris på!

Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Mvh
Anja

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Et flott hotell med en nydelig beliggenhet. Flott bade- og tursted. En meget god service og et hyggelig personale. Maten var topp. Men rommet var knøtt lite til en topp pris. Vi måtte gå ut for å snu oss rundt. Ikke hyggelig for min kone som er syk og må tilbringe mye tid på rommet. Senga var likevel god.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, 246wasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei 24wasa
Tusen takk for besøket og for tilbakemelding på deres opphold.
Det er hyggelig å se dere hadde et fint opphold her - og så beklager jeg at rommet ikke svarte til forventningene. Vi har ulike rom kategorier, men med et bygg fra 1937 så er det ulike størrelser og utforminger på rommene - dette oppleves av noen som sjarmerende mens andre kan bli skuffet, så her ser jeg vi må være bedre til å kommunisere i forkant av oppholdet slik at man ikke kommer med andre forventninger.
Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, og takker igjen for at dere tok dere tiden til å dele deres opplevelse hos oss.

Vennlig hilsen,
Anja

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vi var uheldige med været, så planen om ‘sydenstemning’ gikk i vasken, men hotellet er så vakkert at det ikke var så farlig. Vi hadde rom mot sjøen og følte oss hensatt til gammeldags luksus. Nydelig frokost servert på bordet istedet for i buffet pga corona. Badstu stengt av samme grunn men boblebad inne og ute kunne brukes. Blid og hyggelig betjening. Et stort MEN: Styr unna restauranten. Overpriset mat av dårlig kvalitet. Vi spiste middag der i fantastiske omgivelser, men maten var en stor skuffelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Siddiselin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Siddiselin
Tusen takk for besøket og for til tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å se dere hadde et fint opphold - til tross for at været ikke spilte helt på lag.
Det er beklagelig å se at restaurantopplevelsen ikke svarte til forventningene. Vi vil gjerne ha litt mer detaljer fra dere her om du vil ta deg bryet med på kontakte meg direkte da det er viktig for oss al våre gjester reiser med en god opplevelse av alle deler av hotellet.

Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning og takker igjen for at dere delte deres opplevelse her på Trip Advisor.

Vennlig Hilsen
Anja

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig flott beliggenhet, men veldig stor forskjell på rommene. Helt greit det, men at man da skal betale samme pris som de som har dobbelt så stort rom synes jeg er helt feil. Vi bodde i tillegg i førsteetasje med utsikt rett mot parkeringen og da også mye støy. Såpedispensere på badet var fylt med vann.. sendte en klage på dette, men den har de ikke tatt seg bryet med å svare på. Kan nok være et bra opphold dersom man er heldig og får et større rom.
Det som også var litt "morsomt" var at vi ved innsjekk ble krevd betaling før vi så rommet. Noen andre fra reisefølget våres som hadde et mye større rom i 3 etasje fikk beskjed om at de kunne betale ved utsjekk. Og dette var fra samme resepsjonist så det er tydelig at det er viktig for dem å ta betalt for de dårlige rommene før de får klager.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Sevje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Sevje
Takk for besøket og for din tilbakemelding her på Trip Advisor. Jeg ser vi dessverre ikke leverte til deres forventninger og det beklager jeg. Vi har ulike rom i ulike kategorier - men med et historisk hotel er det dessverre litt ulik utforming på rommene også i samme kategori - og dette oppleves for det meste som positivt, men det er forståelig at man blir skuffet dersom har forventninger om noe annet, jeg er veldig lei om du opplevde rommet som dårlig.
Jeg håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, kontakt meg gjerne direkte slik at vi kan finne et rom, kanskje en leilighet i den nye delen av hotellet, som passer dere.
Vi setter uansett stor pris på tilbakemeldingen deres og tar dette med oss i videre planlegging og utvikling.

Vennlig hilsen,
Anja


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde booket 2 netter her som vi måtte få forhenget til 3 fordi vi trivdes så godt.
Vi ble godt mottatt i resepsjonen, de løste problemet vårt med en misforståelse i bookingen galant og var veldig servicemindede.

Rommene er helt Ok, hverken mer eller mindre, kanskje vært på sin plass med triveligere innredning og ikke sånne toalett papirdispensere på badet. Litt sånn institusjonsfølelse på badet. Pluss for Molton Brown såpe men savnet body lotion og balsam for den komplette lykken:-)

Renholdet var ingen ting å utsette på selv om vi dessverre dro med oss litt sand hver dag.

Restauranten leverte veldig god mat. De aller fleste servitørene (minus en) var blide og service-mindede hver eneste dag. Om jeg skal si én ting så er det at de er noe underbemannet ved lunchtider. Blir litt mye kaotisk løping på servitørene. Hva med å ansette flere og la det bli mer flyt og stil?

Frokosten i disse koronatider var helt Ok. Blir nok kastet en del mat for ikke alt appellerer til alle. Pluss for å kunne velge barnetallerken. Også her er servitørene flinke og oppmerksomme.

Strandområdet er nydelig og pluss for en liten kiosk som selger is og div.
Flott hage hvor man kan ta et glass vin i koselige omgivelser.

Kunne kanskje ønsket meg en større mat og vinmeny siden dette er et sted man spiser hver dag under hele oppholdet.

Alt i alt et sted vi mer enn gjerne besøker igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
2  Takk, Missjetlagged
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei,
Tusen takk for besøket og for en fin og utfyllende tilbakemelding. Dette setter vi stor pris på - og vi er veldig glade for å se dere hadde et fint opphold.
Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Vennlig hilsen,
Anja Beisland
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser