Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 129
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 122
Vis tilbud
Priceline
USD 130
Vis tilbud
Hotels.comUSD 129
TravelocityUSD 129
Agoda.comUSD 130
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (317)
Filtrer anmeldelser
317 resultater
Vurdering fra reisende
165
105
29
14
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
105
29
14
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 317 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Fikk ett fint dobbelt rom med balkong i den gamle bygning med utsikt til Strand og have strålende , veldig hyggelig velkomst av betjening dette er en av mange historiske hotell som fortjener ett besøk• nydelig utsikt og beliggenhet , hotell har restaurant og bar inkl uteservering

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Stein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2021

Hei Stein J
Tusen takk for besøket og for din veldig hyggelig anmeldelse av vårt hotell. dette setter vi stor pris på og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Anja Beisland
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Takk for at dere ga oss sydenfølelse i Norge! Nydelig område. Fine rom, men badet trenger oppdatering. Nydelig middag på hotellet. Frokost helt ok. Har melkeproteinallergi og var veldig lite å velge i. Bare laktosefri som ikke hjelper her, virket som de på kjøkkenet ikke skjønte forskjell. Synd man ikke kan bestille mat nede ved solsengene. Ellers strålende fornøyd med oppholdet!

Romtips: Vanskelig å finne parkering, kom tidlig.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, marchantcarolina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2021

Hei marchantcaroline
Tusen takk for besøket og for din veldig hyggelig og konstruktive anmeldelse av vårt hotell. Dette setter vi stor pris på og dine innspill tar vi med videre.
Vi er i gang med å oppgradere noen bad i vår historiske del som vi vet er utdaterte, og selv om det tar litt tid så går det i riktig retning.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Anja Beisland
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021

Selvsagt best å komme hit når solen skinner og heldigvis har de mange soldager på Sørlandet. Da vi kom, regnet det, men dagen etter skinte solen og vi kunne nyte dagen i den deilige hagen som førte ned til stranden. Deilige solstoler, boblebad og usjenert. Vi hadde bare en overnatting, men kunne benytte hagen og fikk låne håndkle så vi kunne kose oss på solsengen og hadde en enkel lunsj før vi dro videre. Hyggelig betjening.

Romtips: Neste gang vil vi ha utsikt til havet og i den nye delen.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2021

Hei Eva B
Tuen takk for besøket og hyggelige ord og hjertelig velkommen tilbake til Badehotellet neste gang dere er på Fevik!

Vennlig hilsen
Anja Beisland
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2021

Flott landlig hotel med egen beach. Gangavstand til Fevik og sykkelavstand til Grimstad og Arendal.
Vi bodde her I fire dager I July i et tilbygg ved innfarten. Rommet var relativt stort, sengene var bra men dusjen var mindre bra. Rommet hadde ikke utsikt .
Hotellet ellers er fint med fin utsikt mot havet. egen strand og fantastisk have med utsikt over havet og med behagelige stoler i forskjellige varianter.
Bra variert frokost. Spiste ikke middag på hotellet men spiste lunch og småretter i baren. Rimelig alternativ. Rekesmørbrøden var med reker i trengsel og sallatene var superbe.
Jeg liker kaffe men den jeg fikk her var under pari. Spander baristakurs
Meget vennlig og serviceminded personal.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 974bjarnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2021

Hei 974bjarnea
Tusen takk for besøket og for din veldig hyggelig og konstruktive anmeldelse av vårt hotell. Dette setter vi stor pris.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Anja Beisland
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet rett på stranden med en hyggelig hage. Men forferdelig rom i sidebygningen! Ingen ventilasjon, shabby bad, vond seng. Ventet 1,5 time i restauranten på hovedretten. Skal dere bo her, sørg for all del rom i det nye bygget!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, inag2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anja Beisland, Annet på Strand Hotel Fevik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2021

Hei ina g
Tusen takk for besøket og for din konstruktive anmeldelse av vårt hotell. Dette setter vi stor pris på og dine innspill tar vi med videre.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Anja Beisland
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser