“Middsg”
Anmeldelse av Fru Juske

Fru Juske
Vurdert som nr. 2 av 46 Restauranter i Grimstad
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fint lokale. God mat, fish and chips. Meget god service. Fikk helt topp behandling etter at vi sa i fra om chablis som ikke var kald.

Takk, MarianneB2139

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her for 2 uker siden, det var vår første gang, selv om vi bor i Grimstad. Servitørene var hyggelige, og med glimt i øyet. Vi bestilte en tapas tallerken til forret for å dele, mange svært gode smaker. Til hovedrett hadde vi entrecote og and. Entrecoten var himmelsk. Fornuftige priser på stedet, anbefales en test!

Takk, karenmarieh
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Ypperlig service, hyggelig atmosphære og maten...kjempe god. Spiste scampi til forrett og entrecote til hovedrett, alt var super deilig!!

2  Takk, jtbri
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

God service og informasjon om de ulike rettene, rask servering. Spiste fish and chips og pastaretten, god smak og rikelig porsjoner.

Takk, Geir H
Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Nydelig fish and chips, burger og gumbo. Deilig å sitte ute i sola på den nye uteserveringen - anbefales!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Trine Beate R

Reisende som så på Fru Juske, så også på

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!