Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig trivelig sted med deilig mat👍”
Anmeldelse av Fru Juske

Fru Juske
Vurdert som nr. 2 av 34 Restauranter i Grimstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig trivelig sted med hyggelig avslappet atmosfære. Tilbaketrukket i de trivelige bakgatene i Grimstad finner man Fru Juske. Et sted med hyggelig vertskap og deilig mat. Menyen er på ingen måte av de største, men til gjengjeld variert og MEGET velsmakende. Anbefaler Fru Juske et besøk neste gang man er i nærheten av Grimstad ☀️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pah1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3943 av 77 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Prøvde fish & chips som ble servert med ertepure og husets remulade. Knallgod mat som ble lesket ned med Mango IPA fatøl. Anbefales absolutt, både for mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Merogmer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste huseta bestselger fish and chips. Nydelig fisk med ertepure. (Kunne med fordel vært mer ertepurè, den var god. Det var fisken også!..) Veldig god service og imøtekommende betjening, da vi kommenterte at vinen var litt varm. Dette ordnet de opp i med en gang, med en service over all forventning! Anbefales, men bestill gjerne bord for en sommerkveld i helgene! :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gro Mette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fint lokale. God mat, fish and chips. Meget god service. Fikk helt topp behandling etter at vi sa i fra om chablis som ikke var kald.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MarianneB2139
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her for 2 uker siden, det var vår første gang, selv om vi bor i Grimstad. Servitørene var hyggelige, og med glimt i øyet. Vi bestilte en tapas tallerken til forret for å dele, mange svært gode smaker. Til hovedrett hadde vi entrecote og and. Entrecoten var himmelsk. Fornuftige priser på stedet, anbefales en test!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fru Juske, så også på

 

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din