Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best restaurant in Grimstad by far! ”
Anmeldelse av Fru Juske

Fru Juske
Vurdert som nr. 2 av 34 Restauranter i Grimstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

En litt bortgjemt perle i øvre sentrum. Som fastboende er den favoritt. Olga Nilsen lager fantastiske retter, gode og rause porsjoner med mat som er en fryd for både gane og øyne. Og stemninga både inne og på plattingen overgår det meste her i byen. Det er ofte tilstelninger ute på plattingen i helgene. Personalet er superhyggelig og observant. Gode kokker! Rett og slett veldig koselig sted hvor man føler seg godt ivaretatt. Og hvis man føler seg i det rette humøret er Smaue bar tilknyttet restauranten. Der har de shuffle board og biljardbord - I tillegg til god drikke. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ellentorp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3741 av 77 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt en super kveld. Fish & Chips anbefales. Veldig god stemning og hyggelig personale. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingerhelene_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig trivelig sted med hyggelig avslappet atmosfære. Tilbaketrukket i de trivelige bakgatene i Grimstad finner man Fru Juske. Et sted med hyggelig vertskap og deilig mat. Menyen er på ingen måte av de største, men til gjengjeld variert og MEGET velsmakende. Anbefaler Fru Juske et besøk neste gang man er i nærheten av Grimstad ☀️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pah1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Prøvde fish & chips som ble servert med ertepure og husets remulade. Knallgod mat som ble lesket ned med Mango IPA fatøl. Anbefales absolutt, både for mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Merogmer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste huseta bestselger fish and chips. Nydelig fisk med ertepure. (Kunne med fordel vært mer ertepurè, den var god. Det var fisken også!..) Veldig god service og imøtekommende betjening, da vi kommenterte at vinen var litt varm. Dette ordnet de opp i med en gang, med en service over all forventning! Anbefales, men bestill gjerne bord for en sommerkveld i helgene! :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Gro Mette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fru Juske, så også på

 

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din