Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget hyggelig atmosfære. ”
Anmeldelse av Fru Juske

Fru Juske
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 34 Restauranter i Grimstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig atmosfære, fantastisk service. Vi delte en salat til forrett, hamburger og fish & ships til hovedrett. Veldig fornøyde

Dato for besøk: juli 2020
Takk, P-A-J_VN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (73)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 73 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020

Er du i Grimstad, ta turen hit!
Maten var kjempe god, atmosfæren er god og ikke minst er servicen upåklagelig.
Eneste som ikke var godt var husets rødvin. Men de har nok å velge i så den klarer man seg uten. :-)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, travelcathey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste Fish and Chips. Det var veldig smakfullt med ekte torske loins. Servicen var veldig bra og imøtekommende. Dette er et sted som er opptatt av at maten skal ha det lille ekstra og at kundene skal h
a en hyggelig opplevelse.
Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tomsT5844ND
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

En litt bortgjemt perle i øvre sentrum. Som fastboende er den favoritt. Olga Nilsen lager fantastiske retter, gode og rause porsjoner med mat som er en fryd for både gane og øyne. Og stemninga både inne og på plattingen overgår det meste her i byen. Det er ofte tilstelninger ute på plattingen i helgene. Personalet er superhyggelig og observant. Gode kokker! Rett og slett veldig koselig sted hvor man føler seg godt ivaretatt. Og hvis man føler seg i det rette humøret er Smaue bar tilknyttet restauranten. Der har de shuffle board og biljardbord - I tillegg til god drikke. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ellentorp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi har hatt en super kveld. Fish & Chips anbefales. Veldig god stemning og hyggelig personale. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingerhelene_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fru Juske, så også på

 

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din