“Dårlig service”

Fru Juske
Vurdert som nr. 2 av 45 Restauranter i Grimstad
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 22. august 2020

Dette er en av de dårligste resturantbesøkene vi har hatt i Norge. Vi var en stor gjeng på 10 personer, derav 3 barn i alderen 7-10 år. Jeg fikk ikke sette meg før kelneren hadde et langt foredrag om de ulike rettene man kunne velge mellom. Det hadde vært en lang dag, med 10 timers bilkjøring. Vi var slitne. Normal gjestfrihet lar gjestene sette seg før de snakker om menyen. Det neste var en lang overhaling om at barna ikke måtte bråke og «forstyrre» nabogjestene som spiste ved siden av. La barna få en sjangse! Dessuten kan jeg snakke til barna mine selv! Det som gir resturanten terningkast 1, var tapasen.

7  Takk, Putte122
tommyhushovd, Eier på Fru Juske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Heisann Putte, Det var jeg som serverte dere denne dagen.Det begynte med at dere kom 45 minutter etter reservasjonen deres p.g.a mye trafikk på veiene.Da dere 10 kom hadde da de andre bordene som hadde reservert en time etter dere også ankommet.Et 10 manns bord er en stor gruppe, for at de som kommer til oss skal ha en best mulig opplevelse har vi 45 minutter mellom store grupper.Da dere ankom ga jeg dere menyen kjapt og viste dere bilder av menyen slik at dere skulle få det letter siden dere ikke har vært hos oss før.Jeg satt meg deretter ned på huk og sa til deres noe høylytte barn om de kunne være så snille og prate med innestemme selv om dere sitter ute.Vi hadde masse voksene gjester som satt på bordene ved siden av dere som ønsket og ha en hyggelig kveld også.Når det gjelder maten og spesisellt vårt "Snadderbrett" med Modna serranoskinke, spekepølser fra V oss, manchego ost, hjemmelaget pesto, steinovnsbakt surdeigsbrød og masse annet digg skal det noe til og gi det terningkast 1, men resten av maten de 9 andre fikk håper jeg smakte.Det virket slik da jeg spurte om de var fornøyd med maten i hvertfall. Håper dere finner en bedre restaurant i Grimstad ved et annet besøk. Mvh Tommy

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Bestilte en middag med vin. Dessert
Vennlig og ekstrem god service. Rolig sted
Sterk anbefaling.
Også god sikkerhet i forhold til covid 19.

1  Takk, Bjørn-Arild H
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat med mye lokale råvarer, kjempehyggelig personell som tar seg god tid til alle
De tilrettelegger og tar allergier på alvor
Ett sted som er verdt ett besøk

2  Takk, OleJanM
Anmeldt 30. juli 2020

Veldig god mat og hyggelige betjening , anbefales 👍vi var tolv familiemedlemmer ute til middag og alle fikk en fantastisk mat opplevelse,

1  Takk, BeritN7
Anmeldt 30. juli 2020

Helt fantastisk mat, vi var et stort bord på 12 og alle var super fornøyd.
Kan anbefales på det sterkeste.

1  Takk, P1464OUanitam

Reisende som så på Fru Juske, så også på

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!