Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i Grimstad ”
Anmeldelse av Fru Juske

Fru Juske
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Grimstad
Prisklasse: USD 10 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat. Virker som ett bra kjøkken! Godt drikke på fat!
Veldig sentralt! Hyggelig atmosfære, hyggelig betjening og greie priser!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, josteingaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 90 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Vi skulle ut og kose oss med god middag hos Fru Juske i Grimstad. Entrecôte fristet oss begge. Men for en nedtur. Seigt og dårlig kjøtt som ikke lot seg tygge. Fritene og sausen var det eneste som smakte godt.
Når regningen kom sa jeg til kelneren at over 1000 kroner er i drøyeste laget for friterte poteter og et glass øl og et glass vin.
Om vi kommer til Grimstad igjen vet vi i alle fall hvor vi ikke skal spise.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, 480gunnarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tommy Hushovd, Eier på Fru Juske, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2021

Det var trist og høre.Ifølge vår servitør hadde du spist opp alt før du klaget på entrecoten.
Dere fikk også halv pris på maten.Det kan skje i noen tilfeller at et stykke av en Entrecote er lite mør, men da er det viktig at vi får beskjed om det med en gang.
Håper dere kommer en tur til Grimstad igjen, så vi kan få rettet opp dette.

Mvh
Fruen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Supert besøk. Meget god opplevelse med fantastisk mat, god drikke og hyggelige service. Anbefales på det sterkeste for en matopplevelse.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, anastasia116a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2021 via mobile enheter

Skuffende opplevelse.. uhøflig eier. Kommer ikke tilbake da dette virket som en hyggelig resturante. Pen utenpå, men det er alt.

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, Totenflakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021 via mobile enheter

I anledning min gebursdag, tok vi turen som i fjor, til Fru Juske. Det er uten tvil den mest intime og koseligste restauranten i byen. Kjempefint interiør. Rent og fint over alt. De har alltid fantastisk mat, og må virkelig si at det er en av de bedre restaurantene vi har spist på. Menyen består av ca 5 forskjellige retter, altså noe for enhver smak. Denne gangen valgte motparten sprøstekt loin, og jeg, en skikkelig saftig og god Angusburger. Begge med friterte poteter. Helt nydelig! Noe også desserten var. Valget falt på Mini-Pavlova. Husker ikke hva det var på denne (se bilde) men det smakte fortreffelig. Til drikke, hadde vi en god Riesling. Servicen på Fru Juske er upåklagelig. Sjefen sjøl, Tommy, er på jobb 100%av tida, og sørger for at alle gjestene har det optimalt. Prisene er også helt greie. Det er både ute og inne-servering. Vi koste oss veldig. Det går ikke an å besøke Grimstad uten å ta en tur innom Fru Juske i koselige Juskestredet. Anbefales på det varmeste. Enjoy!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, HelleI38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fru Juske, så også på

 

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.