“Verd et besøk”
Anmeldelse av Fru Juske

Fru Juske
Vurdert som nr. 2 av 45 Restauranter i Grimstad
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Smakfullt måltid og god service. Mulig å sitte både ute og inne. Vennlig personale. En restaurant jeg absolutt vil anbefale.

2  Takk, 760kerstih

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, både ovnsbakt torsk og and var nydelige retter, til en hyggelig pris. Anbefaler denne restauranten. Vi kommer igjen👍

1  Takk, 492_staa
Anmeldt 4. juli 2022

Vi hadde som vanlig en god matopplevelse på Fru Juske. Jeg hadde ovnsbakt torsk med veldig gode grønnsaker og sitronsaus. Min kone hadde pasta med Lammeragu som hun også skrøt av. Fint å sitte på plattingen i sola å nyte et godt måltid med god service. Vi kommer helt sikkert igjen!

1  Takk, Haavardrois
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Rask og knall bra mat hadde sjøkreps å blåskjell smakte fantastisk bra kunde service og ble godt tatt vare på. Plassen er fantastisk i Grimstad sommer by.

1  Takk, Silje M
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig servitører og veldig koselig plass.
Hadde and til hovedrett og det smakte fantastisk
Nydelig opplevelse.... anbefales

1  Takk, Kriko A

Reisende som så på Fru Juske, så også på

Har du vært i Fru Juske? Del dine erfaringer!