Flott guidet tur i nydelig skjærgård i Grimstad. Jan Arild var en fantastisk flink guide som viste... les mer
Jan Arild møtte oss med glimt i øyet til avtalt tid i Grimstad, for å kjøre oss ut til Homborsund... les mer
Vi var en gjeng som skulle på blåtur til Homborsund fyr. Vi benyttet oss av taxibåten tur- retur fyret, og en båttur tur- retur Lillesand på lørdagen. Punktlig, fleksibel, stødig og sikker - og ikke minst en veldig hyggelig kaptein Vi benytter oss gjerne av Grimstad Taxibåt igjen..
Takker for en super anmeldelse! Ingen sak å ha med sånne gilde folk på båttur. Ha en fortsatt god sommer og velkommen tilbake😁
Vi brukte Grimstad Taxibåt frem og tilbake til Homborsund fyr. Alt var etter avtale, og ikke minst en kjempe hyggelig sjåfør!
Tusen takk for omtale og velkommen tilbake til GTB!
Takk for veldig god service fra ende til annen! Meget hyggelig kaptein og komfortabel båt. :-) Vi var en gruppe på 46 personer, barn og voksne. Turen gikk fra Lillesand til flotte Saltholmen fyr, så det ble jo noen turer frem og tilbake for å få alle ut, men det fungerte utmerket.
Så hyggelig! Spennende oppdrag med mange hyggelige passasjerer fra inn og utland. Takk for tilitten og fortsatt god sommer!
GTB er en kjærkommen nyskapning i Grimstad. Tidligere har man vært prisgitt å leie småbåter fra Turistkontoret for korte turer, men med Grimstad Taxibåt, økes aksjonsradiusen betydelig, og man kan oppleve mye mer av skjærgården. Også for å besøke veiløse hytter, vil taxibåten være et godt alternativ - også etter at evt egen båt har gått i vinteropplag.
Hjertelig takk for anmeldelse! Og, ja, Grimstad skjærgård er flott også utenom turistsesong i juli/august. Jeg har helårsdrift!