Flott guidet tur i nydelig skjærgård i Grimstad. Jan Arild var en fantastisk flink guide som viste... les mer
Jan Arild møtte oss med glimt i øyet til avtalt tid i Grimstad, for å kjøre oss ut til Homborsund... les mer
Strålende service og veldig hyggelig sjåfør! Tar gjerne grimstad taxibåt igjen! Grimstad sin skjærgård har absolutt bruk for en taxibåt som kan bringe folk trygt fra sted til sted.
⚓️Takk for hyggelig melding, det betyr mye
Super vert som organiserte en flott tur! Jeg ble så positivt overrasket, opplvelsen var mer enn jeg kunne forestille meg med fisking, sightseeing, tur til fyrtårnet og med en så avslappet og omgjengelig vert som tilrettela alt, det ble en unik opplevelse. Anbefales!
Så hyggelig! Tusen takk og fortsatt god sommer til alle
Jeg og mine 2 gutter på 7 og 9 år fikk en utrolig fin tur med taxibåten i skjærgården ved Grimstad. Veldig trivelig og trygg kaptein som gjorde alt for at guttene skulle få en artig tur. Å få prøve å styre båten sjøl, fiske og stor fart som kilte i magen gjorde at dette ble en magisk opplevelse. Tusen takk for turen!
Hei, Brita og takk for dem hyggelige meldingen. Ha en fortsatt god 2020 sommer
Hvis du noen gang har behov for transport på sjøen i Grimstad - Homborsund - Lillesand området skal du anstrenge deg veldig for å finne et bedre alternativ enn Grimstad Taxibåt.
En flott og ny båt og med den beste skipper en kan tenke seg. Hjelpsom, jovial, erfaren og trygg. Han er også usedvanlig godt kjent i farvannet der nede.
Båten kan dessuten ved behov gjøre svært god fart. Alt tenkelig sikkerhetsutstyr er selvsagt også på plass.
Skulle du ha behov for transport eller rett og slett ønske deg en fisketur eller en sight-seeing kan skipper Jan Arild og hans flotte båt anbefales på det sterkeste.
Det var litt av en attest Nesten så man får prestasjonsangst! Tusen takk for tilbakemelding, svært hyggelig
Vi brukte taxibåt i forbindelse med overnatting på Homborsund fyr. Bestilte alt på ett sted.
Veldig fornøyd.
Hjertelig takk og velkommen tilbake både på fyr og i båt
Kose tur til fyret med retur dagen etter
Alltid presis og levere sin tjeneste på en formidabel og trygg møte
Kan anbefales på det sterkeste
Tusen takk for det, utrolig hyggelig tilbakemelding