Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 13 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig og nyoppusset midt i sentrum av Grimstad. Nyoppussede og delikate rom med god seng og TV med Apple TV på rommet. Eget bad på gangen gjorde ingenting, da vi aldri så noen andre. Felles kjøkken og oppholdsrom. Med en perfekt beliggenhet gjorde vi oss godt kjent i byen på kort tid, alt i alt en veldig god opplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Annette L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020

Vi kom til Holsthuset uten å ha bestilt på forhånd, men det var ikke noe problem! Ble tatt imot etter kun 2 minutters venting, koselig rom med tilhørende nytt og flott bad. Kjøkken i fellesområdet som var i tråd med smittevernreglene. Også en veranda. Veldig hyggelig vertskap som tipset oss om restauranter og turmuligheter. Nærmeste restaurant er bare noen meter unna : ) Vi betalte kun kr 100,- ekstra for å ha bilen rett utenfor over natta. Vi kommer gjerne igjen for å bli flere dager!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Her trivdes jeg utrolig godt. God atmosfære i fellesareal og godt med utstyr på kjøkkenet. Vertene ga meget god service i form av skifte av håndduker og oppreiing av seng. Det jeg satt aller mest pris på var at det var så rent. Gode senger og deilige dyner/puter satte prikken over i'en.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, NordNina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Bodde her en natt i sommer, da vi ikke orket kjøre videre. Var litt skeptisk til eget bad utenfor rommet, men det var intet å frykte. Her var alt lagt til rette. Badet, som det hang nøkkel til på rommet, tilhørte rommet, så man delte ikke.

Rommene var lekkert innredet, som å komme tilbake til gamle dager. Kjøkken med alt man kunne trenge for selvhushold, med stort spisebord, som innbød til hyggelige samtaler blandt gjestene. En lang smal terasse for de som ønsket å sitte ute.

Rommet og badet, var nøye innredet, så lekkert som det kunne bli. Sjarmerende vertskap, som gjerne slo av en prat og fortalte om de flotteste plassene byen hadde å tilby. Rommet hadde god størrelse, sengene var store, men litt i mykeste laget for meg. En plass jeg gjerne kommer tilbake til.

Romtips: Tror alle rom er like flotte, alle er innredet helt forskjellig, men i romantisk stil.
Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, lena70813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019

Vi bodde her i 4 netter, og var veldig fornøyde! Rent, koselig og meget hyggelig vertskap. Fint bad, og flott med tilgang til kjøkken og terrasse. Perfekt beliggenhet midt i sentrum. Gode senger og koselige rom.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BRITT R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser