Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 13 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Holsthuset losji sin vert tar godt i mot deg når du kommer. Du kan leie privat parkering like utenfor hovedinngangen. Rommene er delikate og rene.Badet er flott. Sengene er svært gode. Anbefaler stedet på det varmeste. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siri O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ligger midt i byen. Rent og ryddig + flink med coronatiltak. Koselige rom, ikke som alle andre hotellrom. Hyggelig vert som kom med gode anbefalinger til restaurant og turområde. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stinerfossheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig og nyoppusset midt i sentrum av Grimstad. Nyoppussede og delikate rom med god seng og TV med Apple TV på rommet. Eget bad på gangen gjorde ingenting, da vi aldri så noen andre. Felles kjøkken og oppholdsrom. Med en perfekt beliggenhet gjorde vi oss godt kjent i byen på kort tid, alt i alt en veldig god opplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Annette L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020

Vi kom til Holsthuset uten å ha bestilt på forhånd, men det var ikke noe problem! Ble tatt imot etter kun 2 minutters venting, koselig rom med tilhørende nytt og flott bad. Kjøkken i fellesområdet som var i tråd med smittevernreglene. Også en veranda. Veldig hyggelig vertskap som tipset oss om restauranter og turmuligheter. Nærmeste restaurant er bare noen meter unna : ) Vi betalte kun kr 100,- ekstra for å ha bilen rett utenfor over natta. Vi kommer gjerne igjen for å bli flere dager!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Her trivdes jeg utrolig godt. God atmosfære i fellesareal og godt med utstyr på kjøkkenet. Vertene ga meget god service i form av skifte av håndduker og oppreiing av seng. Det jeg satt aller mest pris på var at det var så rent. Gode senger og deilige dyner/puter satte prikken over i'en.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, NordNina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser