Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 98
FindHotelUSD 98
eDreamsUSD 98
Agoda.comUSD 98
EtripUSD 98
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 13 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Dette er en perle som ligger rolig til, men midt i sentrum. Vertskapet er hyggelig og imøtekommende. Fellesarealer med mange fasiliteter som deles av tre rom. Balkong med tilkomst fra fellesarealene med tre små bord. Koselig rom i gammel stil med eget moderne bad. Finnes også en liten hage. Vi kommer gjerne igjen.

Romtips: Reserver parkering i forkant.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnitRasc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Vi kom til Holsthuset Losji og møtte en svært hyggelig vert som var imøtekommende og vennlig med gode tips til spiseplasser i nærheten. Rommet var veldig fint, og det var en nydelig hage utenfor som vi kunne benytte oss av. Det som opprinnelig var tenkt som en overnatting i Grimstad på vei videre ble til 4 overnattinger, med mange hyggelige samtaler med eierne. Dette er en plass som anbefales på det varmeste, og vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Aredo01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

En ukes opphold på Holsthuset. Personlig og god oppfølging.
Rent og pent.
Stort rom med felles oppholdsrom og kjøkken. Eget kjøleskap.
Skal vi til Grimstad igjen, så blir det på Holsthuset. Uten tvil.
ANBEFALES.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bjørn-Arild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Holsthuset losji sin vert tar godt i mot deg når du kommer. Du kan leie privat parkering like utenfor hovedinngangen. Rommene er delikate og rene.Badet er flott. Sengene er svært gode. Anbefaler stedet på det varmeste. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Siri O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Ligger midt i byen. Rent og ryddig + flink med coronatiltak. Koselige rom, ikke som alle andre hotellrom. Hyggelig vert som kom med gode anbefalinger til restaurant og turområde. Anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stinerfossheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser