Erik M
    16.4 km fra Holsthuset Losji
    16.6 km fra Holsthuset Losji
    Se flere hoteller i Grimstad
    Anmeldt 21. juni 2024 via mobile enheter

Flott og enkelt sted for overnatting i Grimstad. Utvilsomt vel verdt pengene! Mulighet for å leie parkeringsplass. Ikke matservering, men eget kjøleskap og tilgang til felles kjøkken. Kafé som serverer frokost rett over veien fra overnattingsstedet.

Dato for oppholdet: juni 2024
    Takk, JumboFraGlombo
    Anmeldt 17. august 2021

Kommer vi til Grimstad igjen er det ingen tvil om at vi skal bo på Holsthuset Losji igjen. Perfekt beliggenhet rett ved gågata og havnen er bare et steinkast unna.

Vi bodde på det store røde rommet. Det var rent og innbydende, med behagelig seng og pent bad. Kaffe og te finner man på det lille kjøkkenet i fellesområdet som deles av 3 rom. Perfekt sted hvis man reiser flere sammen. Verten var veldig hyggelig og kom med gode tips om nærområdet.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, 784hildef
    Anmeldt 2. august 2021

Flott rom. Poden elsket at det var Apple tv på rommet og god tilgang på barneprogrammer. Gode fellesareal og tilgang til kjøleskap er veldig praktisk. Balkong og hage for å slappe av ute. Alt man trenger innen gåavstand inkludert bystranda. Perfekt for en fin sørlandsferie.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, 174helener
    Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Dette er en perle som ligger rolig til, men midt i sentrum. Vertskapet er hyggelig og imøtekommende. Fellesarealer med mange fasiliteter som deles av tre rom. Balkong med tilkomst fra fellesarealene med tre små bord. Koselig rom i gammel stil med eget moderne bad. Finnes også en liten hage. Vi kommer gjerne igjen.

Romtips: Reserver parkering i forkant.
    Dato for oppholdet: juni 2021
    Takk, AnitRasc
    Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Vi kom til Holsthuset Losji og møtte en svært hyggelig vert som var imøtekommende og vennlig med gode tips til spiseplasser i nærheten. Rommet var veldig fint, og det var en nydelig hage utenfor som vi kunne benytte oss av. Det som opprinnelig var tenkt som en overnatting i Grimstad på vei videre ble til 4 overnattinger, med mange hyggelige samtaler med eierne. Dette er en plass som anbefales på det varmeste, og vi kommer tilbake.

2  Takk, Are D