Flott og enkelt sted for overnatting i Grimstad. Utvilsomt vel verdt pengene! Mulighet for å leie parkeringsplass. Ikke matservering, men eget kjøleskap og tilgang til felles kjøkken. Kafé som serverer frokost rett over veien fra overnattingsstedet.
Dato for oppholdet: juni 2024
Spør JumboFraGlombo om Holsthuset Losji
Takk, JumboFraGlombo
Kommer vi til Grimstad igjen er det ingen tvil om at vi skal bo på Holsthuset Losji igjen. Perfekt beliggenhet rett ved gågata og havnen er bare et steinkast unna.
Vi bodde på det store røde rommet. Det var rent og innbydende, med behagelig seng og pent bad. Kaffe og te finner man på det lille kjøkkenet i fellesområdet som deles av 3 rom. Perfekt sted hvis man reiser flere sammen. Verten var veldig hyggelig og kom med gode tips om nærområdet.
Dato for oppholdet: august 2021
Spør 784hildef om Holsthuset Losji
Takk, 784hildef
Flott rom. Poden elsket at det var Apple tv på rommet og god tilgang på barneprogrammer. Gode fellesareal og tilgang til kjøleskap er veldig praktisk. Balkong og hage for å slappe av ute. Alt man trenger innen gåavstand inkludert bystranda. Perfekt for en fin sørlandsferie.
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør 174helener om Holsthuset Losji
Takk, 174helener
Dette er en perle som ligger rolig til, men midt i sentrum. Vertskapet er hyggelig og imøtekommende. Fellesarealer med mange fasiliteter som deles av tre rom. Balkong med tilkomst fra fellesarealene med tre små bord. Koselig rom i gammel stil med eget moderne bad. Finnes også en liten hage. Vi kommer gjerne igjen.
Romtips: Reserver parkering i forkant.
Dato for oppholdet: juni 2021
Spør AnitRasc om Holsthuset Losji
Takk, AnitRasc
Vi kom til Holsthuset Losji og møtte en svært hyggelig vert som var imøtekommende og vennlig med gode tips til spiseplasser i nærheten. Rommet var veldig fint, og det var en nydelig hage utenfor som vi kunne benytte oss av. Det som opprinnelig var tenkt som en overnatting i Grimstad på vei videre ble til 4 overnattinger, med mange hyggelige samtaler med eierne. Dette er en plass som anbefales på det varmeste, og vi kommer tilbake.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Are D om Holsthuset Losji