Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Travelocity
Booking.comUSD 159
PricelineUSD 168
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
10
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
10
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 12 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020

I hjertet av Grimstad bodde vi på dette sjarmerende hotellet. De hadde beholdt det gamle, inkludert møbler ting og tang. Men madrassen i senga var ny. Det samme var toalettdelen på rommet. Utenfor hadde vi balkong som vi delte med et par andre rom. Frokosten var såååå flott. De hadde laget det på "tapasvis" slik at vi kunne forsyne oss med litt av alt. Betjeningen var imøtekommende og hyggelige. Skal du overnatte i Grimstad så er det her du vil bo.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, helfridn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Hadde det helt ypperlig i Grimstads hjerte på Ibsen B&B. Fantatisk og stor studio leilighet som var utstyrt med kjøkken, soverom, bad med vaskemaskin og stort stue med nydelig utsikt. Da vi ankom frokosten hilste alle gjestene vennlig god morgen, og vertskapet sørget for at vi fikk det vi ønsket til frokost. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 723camillar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Jeg har bodd på mange forskjellige hoteller i Norge og ute i verden, men dette er kanskje min topp 3 opplevelse :-)
Her bor du på 1800 tallet med moderne fasiliteter :-)
Anbefaler alle en overnatting her og nyte servicen fra Anita som driver hotellet :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, OnAir797818
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Hva gjør det vel med dårlig vær, når man kommer til en slik plass! Vi ble møtt av et fantastisk vertskap og ble tatt i mot som gamle kjente. Huset er unikt, med en magisk atmosfære - og for noen rom! Nydelig frokost og deilig fiskesuppe til middag.

Ibsens gjestehus anbefales på det sterkeste og vi kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, 595trudeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Vi ble møtt med varme og et strålende smil, hotellet som ikke er et hotell, men likevel holder hotellstandard var fantastisk koselig. Ikke en rett vegg eller gulvplank, men så fullt av sjarm og historie at en blir glad av å gå inn der. Rent og luftig rom med god seng, en fantastisk frokost servert ved bordet grunnet corona. Glemmer ikke det rabarbrasyltetøyet med det første. En plass midt i hjertet av Grimstad og med hjerte for sine kunder. Vi kommer garantert tilbake og anbefaler plassen på det varmeste for hele verden.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser