Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og topp service”
Anmeldelse av Li’s garden restaurant

Li’s garden restaurant
Vurdert som nr. 5 av 35 Restauranter i Grimstad
Prisklasse: USD 6 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2021

Her har jeg spist flere ganger. Både med venner og slekt fra ulike generasjoner. Det har vært suksess hver gang! Veldig god mat, fine priser og forutsigbar servering mtp. tiden mellom bestilling og servering. Personalet var veldig hyggelig! Jeg vil komme tilbake!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 414vetlef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 22 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat for voksne og halvvoksne barn, helt topp service. Morro med flere ukjente øltyper på flaske, gode de også.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, hattro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Liten uterestaurant og en av flere sushi take away steder i grimstad. Maten kom fort på bordet men ingen kjempeopplevelse, helt greit men kanskje litt dyrt…Har en stor meny for «Kina mat» Barna var fornøyd og det var det viktigste.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Hvem skulle ha trodd dette? At Pepsi Max parasoller og plastikkstoler kunne danne rammen for en skikkelig god asiatisk kulinarisk opplevelse? Dette var rett og slett en fantastisk smaksopplevelse og for begge våre to døgn i Grimstad ble middagene inntatt hos Li. Jeg kunne ikke annet enn å sammenligne maten med Dinner i Oslo, og jeg forstod det også som at Li hadde sin bakgrunn der. Perfekt service. Stedet anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, svena925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

God mat og en svært hyggelig betjening. En koselig plass med god service. En plass utenom det vanlige. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, X9057JDerikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Li’s garden restaurant, så også på

 

Har du vært i Li’s garden restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.