Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varm og hyggelig atmosfære med ypperlig service.”
Anmeldelse av Symbio Bistro Grimstad

Symbio Bistro Grimstad
Vurdert som nr. 8 av 35 Restauranter i Grimstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Ypperlig service i intim og superkoselig atmosfære. Nydelig kake ( gammel familieoppskrift fra Romania) og veldig god kaffe. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Frøydis L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 20 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi var der 8 stykk og bokka bor dagen før. Når man sier i fra 1 dag før får man også muligheten til å bestille blåskjell. Dette var noe av de beste blåskjellene vi har smakt. Koselig intimt sted med masse god og deilig mat. Kaffen fortjener også kjempe skryt. Alt i alt tipp topp for de som vil oppleve noe av den beste maten Grimstad har å by på

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, 911j_rgeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Vi var på besøk hos familie i Grimstad, og på en tur rundt i byen ble vi tatt med på en kopp «veldig god kaffe», og det stemte. På Symbio fikk jeg Espresso som smakte virkelig godt. Jeg kan ikke si noe om maten, for det prøvde vi ikke denne gangen, men kaffen var god

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, ah2068
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. januar 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Symbio Bistro Grimstad, så også på

 

Har du vært i Symbio Bistro Grimstad? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.