Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Nina Steen L
Stavanger, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 1. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cecilie H, Front Office ManagerClarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. des. 2018
Hei Nina.

Takk for din tilbakemelding.

Beklager at du hadde dette inntrykket av Scandic Grimstad, det er ikke slik det skal være.
Vi pleier nesten alltid utelukket å få gode tilbakemeldinger på frokosten, så det var ikke noe hyggelig å lese at du oppfattet det annerledes.

Persiennene på rommet holder på å bli fikset, slik at de straks er i orden.

Jeg skal gi beskjed til kjøkkenet ang lys og lyd i frokostsalen.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Scandic Grimstad

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.0 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
  • Priceline
  • eDreams
  • ZenHotels.com
0.7 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
En fantastisk stemningsfull stue.
    0.1 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.1 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • eDreams
    5.4 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Resepsjonsbygg og leilighetsbygg
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    0.9 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      3.1 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
        Bli belønnet med One Key
        • Booking.com
        • Strawberry Hotels
          kr 1 765
        • Hotels.com
        0.0 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
        Gratis Wi-Fi
        Restaurant
        Bli belønnet med One Key
        • Booking.com
        • Strawberry Hotels
          kr 1 975
        • Hotels.com
        16.4 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
        Gratis Wi-Fi
        Gratis parkering
        Se flere hoteller i Grimstad
        Anmeldelser (471)
        Filtrer anmeldelser
        471 resultater
        Vurdering fra reisende
        203
        149
        73
        33
        13
        Type reisende
        Tidsperiode
        SpråkAlle språk
        Flere språk
        Vurdering fra reisende
        203
        149
        73
        33
        13
        Se hva reisende sier:
        Valgte filtre
        Filtrer
        Oppdaterer listen ...
        143148 av 471 anmeldelser
        Anmeldt 27. november 2018

        Jeg hadde bestilt et rom med litt utvidet størrelse, siden det var samme pris som for standard rom. Fikk tildelt et rom med skråtak, som virket litt trangt for 2-4 personer. Det var greit for en, men det er behagelig å ha et romslig rom. Det var begrenset parkering på gateplan ved hotellet, og jeg ble henvist til en parkeringskjeller. Der var det avgiftsbelagt hele døgnet, så det jeg sparte på å være Scandic-medlem, forsvant i parkeringsavgiften.

        Dato for oppholdet: november 2018
        Takk, Reiseglad_60-modell
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Cecilie H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018

        Hei reiseglad_60modell

        Takk for din tilbakemelding, vi setter stor pris på at du tok deg tid til det.

        Vi har så mange forskjellige rom med forskjellige utsikter, så hvis man ikke er fornøyd med det man får tildelt, så er det bare å komme i resepsjonen å høre om man kan få bytte rom. Som regel går det veldig fint.

        Parkeringen vår leier vi av Europark og derfor så er den avgiftbelagt.

        Mvh
        Scandic Grimstad

        Rapporter svar som upassende
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
        Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

        Reise med familien til Grimstad. Vi bodde på den gamle delen av hotellet. Standarden var som normalt.
        Kona klaget litt over sengen som var skeiv.
        Sluken på dusjen var delvis tett.
        Utsikten var rett inn i en fjellvegg.

        Frokosen var helt ok. Det var litt uoversiktlig og det var vanskelig å finne frem til all maten. Slet lenge med å finne bordsmørret, men det viste seg at det var tomt og tok lang tid før nytt kom.
        Pluss for at de serverte vaffler og brødet smakte veldig godt :)

        Likte stilen på hele hotellet :) Tema er sørlandshus og sjølivet

        Elles kunne ikke beliggenheten vært bedre og jeg har aldri vært i en så fin og stilig lobby som virkelig stod i stil med resten av byen :)

        Dato for oppholdet: oktober 2018
        Reisetype: Reiste med familie
        1  Takk, mathiassen89
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Cecilie H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

        Hei Fredrik.

        Takk for din tilbakemelding.
        Jeg håper dere kontaktet resepsjonen slik at vi fikk ordnet opp i det som ikke var som det skulle.
        Vi har en del rom som er mot fjellet, fordelen med disse er at de er rolige uten trafikkstøy eller utelivsstøy.

        Håper vi ser dere igjen.

        Med vennlig hilsen
        Scandic Grimstad

        Rapporter svar som upassende
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
        Anmeldt 15. oktober 2018

        Fint rom på særegent og flott hotell midt i sjarmerende Grimstad. Svært god frokost i hyggelig lokale inkludert i prisen. Oktober fest i nabobygget da vi ankom, men godt lydisolert rom, så sov god hele natten uten forstyrrelser.

        Dato for oppholdet: oktober 2018
        • Reisetype: Reiste med familie
          • Verdi
          • Sted
          • Sovekvalitet
          • Rom
          • Renslighet
          • Service
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
        Takk, Camillaoops
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Cecilie H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

        Hei Camillaoops.

        Takk for hyggelig tilbakemelding.

        Hjertelig velkommen tilbake!

        Med vennlig hilsen
        Scandic Grimstad

        Rapporter svar som upassende
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
        Anmeldt 25. september 2018

        Dato for oppholdet: september 2018
        • Reisetype: Reiste med familie
          • Verdi
          • Sted
          • Sovekvalitet
          • Rom
          • Renslighet
          • Service
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Cecilie H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

        Rapporter svar som upassende
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
        Anmeldt 17. september 2018

        Hotell Scandic Grimstad ligger i en meget vakker omgivning, mitt i sentrum. Trots sin nærhet til byn så blir du ikke størd av det. Helt ok rom. Frukost var litt mitt på tre. Litt for lenge venten på visse retter. Jeg kjør bil og då er det ille når hotellet har alldeles for få plasser. Sånt liker jeg ikke.

        Dato for oppholdet: september 2018
        • Reisetype: Reiste på forretningsreise
          • Verdi
          • Sted
          • Sovekvalitet
          • Rom
          • Renslighet
          • Service
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
        Takk, permagnusk2016
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Cecilie H, Front Office Manager på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018

        Hei permagnusk2016

        Takk for din tilbakemelding.
        Vi har dessverre ikke nok parkeringplasser i enkelte perioder.
        Men det er ikke lagt til nærliggende parkeringsplasser. Spør oss i resepsjonen.

        Med vennlig hilsen
        Scandic Grimstad

        Rapporter svar som upassende
        Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
        Vis flere anmeldelser