Dwartan
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Grimstad, Gjestetjenester/resepsjonClarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. aug. 2020
Hei.
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake igjen!

Scandic Grimstad
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
0.7 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
16.4 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
16.4 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
Se flere hoteller i Grimstad
Anmeldt 3. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Scandic Grimstad, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Scandic Grimstad, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Anmeldt 27. juli 2020

Litt overpriset, selv for fellesferien å være. Rommet er helt enkelt.

+ Kaldt tomt kjøleskap/minibar til å sette egne ting

+ hyggelig betjening

- alt for varmt. Ikke mulig å åpne vinduet. Vinduet var mot atrium. Dette burde opplyses ved booking. Hadde ikke bestilt og betalt 2000kr natta om vi visste det.

- sengene stod ikke «fast» flyttet på seg for et godt ord

- liten frokostsal. Kunne sitte på et rom ved siden av, men d var ikke et så hyggelig rom, antagelig kursrom

- mindre utvalg i buffeten når man kom kl 10

- takterrassen burde hatt åpen servering i juli

Takk, Shoes76

Hei Shoes76

Takk for din tilbakemelding, dine ønsker er meldt videre til de respektive avdelingen.
Håper vi ses igjen!

Anmeldt 27. juli 2020

Ankomm ettermiddag og får rommet tildelt som desverre ikke ar gjort rent. Masse sand på stol og gulv. Vi fikk nytt rom som var hakket bedre. Resepsjonist var alene påjobb og gjorde så godt hun kunne. Ble anbefalt noen restauranter trenger vi bestille bord. Neida ikke på en mandag. Det medførte at vi ikke fikk oss noe middag mandag kveld.

Tror ikke vi kommer tilbake. Grimstad er hyggelig by. Men dette hotell reiser vi ikke til.

2  Takk, RandineAnitra59

Hei RandineAnitra59

Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager din opplevelse hos oss.
Håper vi ses igjen!

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Et bra hotell med en utsøkt beliggenhet. Bra renhold. Bra frokost. Litt kranglete wifi. Ungene fikk ikke sett på youtube. Fint parkeringshus i tilknytning til hotellet. Kan virkelig anbefales om man er i Grimstad.

1  Takk, ViringJohansen
Scandic Grimstad, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei ViringJohansen.

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen ved neste anledning