Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Besvart 30. sep. 2020
Hei Jeannette N. Det synes vi bare var artig! Håper at TG ble overrasket over ditt besøk! Velkommen tilbake!
Mvh Scandic Grimstad
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
Flott hotell, hyggelig og topp personale. Anbefales på Det sterkeste. Rommet var koselig og frokostutvalget var veldig bra. Likte meg veldig godt der, det gjorde opplevelsen i Grimstad mye bedre. Kan trygt anbefales
Verdi
Sovekvalitet
Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør tander749787 om Clarion Collection Hotel Grimstad
Takk, tander749787
Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020
Hei tander 749787
Takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Perfekt hotel for en helg i Grimstad. Hyggelige folk og flott beliggenhet. Alt i alt et veldig bra og sjarmerende hotel som vi garantert vil besøke en annen gang. Grimstad en herlig by som byr på det meste.
Spør GMLA om Clarion Collection Hotel Grimstad
2 Takk, GMLA
Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2020
Hei GMLA.
Takk for herlig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake!
274post
Anmeldt 5. september 2020
Verdi
Sovekvalitet
Rom
Spør 274post om Clarion Collection Hotel Grimstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2020
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Kjempehyggelig velkomst, fikk parkere mc i låst kjeller. Flott frokost tross Corona. At Grimstad var en død by utenfor sesongen trekker ikke hotellopplevelse ned. Ble fortalt hvor det var god mat utenfor hotellet, og det var fulltreffer. Neste gang jeg skal til Grimstad blir det Scandic men litt tidligere i sesongen!
Spør mikkelbo om Clarion Collection Hotel Grimstad
1 Takk, mikkelbo
Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020
Hei mikkelbo!
Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fint hotell midt i Grimstad. Gode senger og god frokost. Det ene rommet var ut mot restauranter/pub, så det ble noe støy med åpne vinduer. Service var helt OK. Parkering mot betaling. Restauranten stengt pga Covid19.
Spør K_hammers om Clarion Collection Hotel Grimstad
1 Takk, K_hammers
Scandic Grimstad, Gjestetjenester/resepsjon på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020
Hei. Takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake!