Jan Andreassen
Stavanger, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 30. nov. 2020
Dato for oppholdet: november 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Scandic Grimstad, Guest Services / Front OfficeClarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. des. 2020
Hei 409jana.

Takk for din tilbakemelding, vi beklager at oppholdet ikke stod til forventningene.
Vi håper at vi ser deg igjen, og at du da gir beskjed om ditt uheldige opphold denne natten, slik at vi kan forhindre at det skjer igjen.

Med vennlig hilsen
Scandic Grimstad
0.1 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
0.0 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
0.7 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
En fantastisk stemningsfull stue.
    0.1 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
        16.4 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
        31.0 km fra Clarion Collection Hotel Grimstad
        Se flere hoteller i Grimstad
        Anmeldt 2. november 2020

Dette var et hyggelig hotell og bo på. Stort og godt HC rom i 5 etasje, flott utsikt over byen. Veldig god seng, hev og senk. Frokosten var veldig god og folka som jobba på hotellet var alle blide og hyggelige.

Takk, Kari Miriam J
        Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2020

Hei Kari Miriam J.

Takk for hyggelig tilbakemelding.
        Velkommen tilbake ved neste anledning.

Mvh
        Team Scandic Grimstad

Anmeldt 2. november 2020

Anmeldt 30. oktober 2020

Anmeldt 19. oktober 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
        Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2020

Anmeldt 29. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
        Scandic Grimstad, Guest Services / Front Office på Clarion Collection Hotel Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020