Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 129
Vis tilbud
TripadvisorUSD 129
Booking.com
Hotels.comUSD 129
Travelocity
ScandicHotels.comUSD 129
eDreams
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (454)
Filtrer anmeldelser
454 resultater
Vurdering fra reisende
194
145
69
33
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
194
145
69
33
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 454 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2021

Flott beliggenhet, hyggelig personale og OK frokost. Vi fikk et veldig lite dobbeltrom på gateplan - rett mot gaten. Siden det var fredag kveld var det mange støyende mennesker som gikk utenfor vårt vindu til lagt på natt. Masse støy - lite søvn. Dårlig renhold på badet - masse hår. Når prisen i tillegg er nærmere 2000,- bør man kunne forvente et bedre produkt. Absolutt ikke verdt pengene.

Romtips: Unngå rom på gateplan
Dato for oppholdet: september 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, SteRos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Vi bestilte rom for 3 voksne på Scandics egen nettside, og kom til et av de minste 2-mannsrom vi har vært på og hvor hvor gulvplassen var brukt på en feltseng man måtte klatre over for å komme til badet. Feltseng var ikke det vi forventet på et 3-mannsrom, den var ikke komfortabel, dobbeltsengem var smal og det var ingen nattbord, men et kjøleskap den ene kunne bruke som nattbord. Vi fikk rommet til "kampanjepris" etter fellesferien en mandag i august for 2640 som var 20% rabatt, men for dyrt i forhold til standarden. Frokosten var bra og hotellets beliggenhet sentral.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FraOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2021

Hyggelig hotell, lokalisert midt i sentrum. Hyggelig personale som gjerne gjør det lille ekstra. Rommene var rene og pene. Fresh og innbydende frokost. Absolutt et hotell jeg anbefaler for både private turer såvel som forettning.

Romtips: If you have a room facing the street you will hear when people talk outside during the night.
Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Php7980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Vi hadde et strålende opphold i Grimstad - nydelig mat på flere restauranter, båttur i skjærgården og guidet tur på Det Norske Brenneri. Men hotellet kan jeg ikke si så mye positivt om. En ting er at prisene er kunstig høye i juli (vi betalte 3400 kr per natt for to personer i noe de kalte "superior-rom", men såvidt vi kunne observere var det egentlig bare et rom med noen kvadratmeter ekstra for svingradius for rullestol, noe som forøvrig førte til at servant og hyller er kunstig lave for oss ikke-rullestolbrukere), men det kunne man kanskje gjerne betalt for om servicen og standarden var i stil med prisingen.
Det var den ikke. Vi nevner noe:
- Illeluktende dusjforheng med render
- Nedslitt og gammelt rom med rust på toalettet (ombygget handicap-toalett) striper etter bagasje e.l. på veggene
- Ingen form for lufting (i juli med 30 grader kunne man jo kostet på seg en bordvifte til 199 fra Clas Ohlson når hoteller ikke har aircondition)
- Og ellers samme lave servicenivå som mange andre har under corona - tom minibar, stengte toaletter i fellesområdene, forhåndsbooking av frokosttidspunkt og så videre. (Det er dog ikke bare hotellets egen skyld, men det er jo vanskelig å skjønne at rengjøring av toaletter på dette hotellet er vanskeligere enn på alle andre hoteller vi bodde på i løpet av sommeren).

Reddes fra total bunnscore av at frokosten var god og hadde godt utvalg, og at flere ansatte (men ikke alle) var vennlige og hjelpsomme.
Det er trist for Grimstad, et veldig hyggelig reisemål med så mye bra å tilby, at hotellet skal være så dårlig. Særlig når de priser seg som Britannia i Trondheim eller Grand i Oslo.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, OyvindMG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser