Super service fra personalet. Hyggelig velkomst, hjelpsomme og ser hver gjest (serverer kaffe ved bordene til frokost, slår av en liten prat når man kommer igjen slik at msn føler seg sett og velkommen).Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vis mindreHei 80FK80
Takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer våre hjerter :-)
Velkommen tilbake!
Nydelig gammelt hotell midt i hjertet av Grimstad. Kort vei til alt. Flott rom, god service, parkering i p-hus i tilknytning til hotellet (litt trange plasser) Nydelig frokost som de fyllte på så ikke noe gikk tomt.
Hei Åse Wenche J
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen tilbake!
Supert hotell som ligg i flotte omgjevnader. Positive folk på jobb i alle ledd. Lett å finne parkering i en trang, gammel by. Som å bo midt i et museum. Hotellet er utforma med flott arkitektur både ute,og inne. . .
Hei Yngve N
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Hjertelig velkommen tilbake!
Sentralt plassert i Grimstad sentrum. Litt krøkkete å ankomme med bil, ellers ypperlig plassering. God frokost, med godt utvalg. Glutenfrie alternativer lett tilgjengelig. Trivelig lokale. Rommet helt standard vanlig hotellrom med gode senger og en lenestol. Utsikt rett inn i en fjellvegg, men iallefall stille om natten.
Hei HegeL77
Takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi har en del rom som vender mot fjellet, og det er som du skriver stille og fredelige rom.
Hvis man ønsker utsikt, så henviser vi gjerne til takterrasen som alle kan benytte seg av.
Her har man utsikt over hele den vakre skjærgården vår.