Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lærerik omvisning på Ibsen -museet

Meget bra museum i Grimstad, fin turist-butikk og kanskje Norges beste guiding i ca en time, av en... les mer

Anmeldt 6. august 2023
HalfdanS3
via mobile enheter
Fantastisk!

Fantastisk flott guidet omvisning! Guiden var eksepsjonelt flink i sin rolle, kunnskapsrik og flink... les mer

Anmeldt 25. juli 2023
madelenkak
Rygge, Norge
via mobile enheter
Les alle 30 anmeldelsene

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Ibsen museet i Grimstad er et lite intimt og koselig museum. Det var lærerikt å høre om Ibsens ungdomstid. Pga Koronatiltak var vi en liten gruppe på bare fire stykker, og dette var nok en stor fordel. Vi var første gruppe ut klokken 11.00. Det beste ved besøket var guiden, Lasse, som med både kunnskap og entusiasme tok oss med til Ibsens ungdomstid og gruende forfatterskap.
Vel verd et besøk. Omvisningen tok ca 45 min. Egner seg for litt større barn/ungdom og voksne.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Escape702916
Anmeldt 20. august 2019 via mobile enheter

Tok omvisning på Ibsen-museet med mamma. Vi og de andre på omvisningen var maks antall de kunne ha per omvisning, og det store antallet bød på utfordringer for både oss og omviseren. Det ble likevel en flott omvisning på ca tre kvarter, med en utrolig entusiastisk omviser med en fantastisk formidlingsevne. Han holdt omvisningen på både norsk og engelsk, noe som førte til at litt informasjon forsvant fra den norske oversettelsen. Det var imidlertid ikke mye, og jeg tror alle fikk mye utav det likevel. En av de beste, kanskje den beste, museumsopplevelsen jeg har vært med på. De får likevel ikke full pott grunnet problemene som oppstod med den store gruppen, som blant annet førte til at vi som gruppe måtte hoppe over det minste rommet (selv om vi fikk tilbud om å se det etterpå, de som ville).

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, TigerRhino
ThereseShagen, Kundeansvarlig på Ibsen-museet i Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2020

hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en fyldig anmeldelse etter ditt besøk på Ibsen-museet sammen med din mor. Hyggelig at generasjoner kan oppleve museet sammen. Museet har mange små rom, og vi har satt en adgangsbegrensning per omvisning for at publikum skal få en så god opplevelse som mulig sammen med guiden. Det var leit å høre at det ikke fungerte helt optimalt denne gangen. Vi tar med oss dine innspill videre. veldig kjekt å høre at du, tross utfordringene med stor gruppe, hadde din beste museumsopplevelse hos oss. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Vi takker for en flott omvisning på Ibsen-museet med en svært dyktig og engasjerende guide. Interessant å lære om Ibsens liv fra årene i Grimstad. Kan varmt anbefales. 😊

Takk, 383greteh
Therese H, Kundeansvarlig på Ibsen-museet i Grimstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Hei!

Tusen takk for hyggelig anmeldelse med varme anbefalinger. Jeg er glad for å høre at du hadde en interessant opplevelse på Ibsen-museet og at du møtte en dyktig og engasjerende guide. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh Therese S. Hagen

Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vel verd et besøk!! 😊
Guiden Mia var tilstede gjennom alle rom - bokstavelig talt. Hun guidet oss med innlevelse på en imponerende måte. Hun besvarte spørsmålene med gode kunnskaper. 😊

Takk, Oddvar S

Hei Oddvar!

Så hyggelig å høre at du synes Ibsen-museet var verdt et besøk. Det er vi absolutt enige i! En av mange årsaker til at vi anbefaler et besøk i museet er møtet med våre dyktige og engasjerende guider. Hos oss må man følge en guide for å komme inn i museet. Det er derfor utrolig viktig for oss å ha guider på toppnivå. Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde en flott omvisning på museet med trivelig guide. Anbefales! God mat og atmosfære på kaféen.

Takk, sooneo

Hei, og takk for din anmeldelse! Jeg er glad for at du hadde en fin opplevelse på museet og at du anbefaler opplevelsen videre. Det er hyggelig å kombinere museumsbesøket med en deilig lunsjrett på Kafé Ibsen tvers over gata. Kåret til Norges koseligste kafé for noen år siden :)

Mvh Therese S. Hagen