Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
20
15
4
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
20
15
4
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 44 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2021

Greit nok at det er en fin plass, men folk har allerede booket tid fremover og de som tar norgesferien rundt om i Sørlandet havner i dropp inn kø. Vi stod i kø i en time før vi fikk komme inn. Vi ble plassert ved den minste stranden, noe som var helt greit, men vi fikk beskjed rundt klokken syv på kvelden at vi måtte bare se an om vi fikk være der en dag til. Det resulterte i at vi stod opp tidlig, for å kunne sikre plass, men fikk likevel «alle som betalte i går og kom i går, må reise i dag». Etter vår mening vil jeg tru at dette visste de dagen før… jeg vil ikke anbefale å dra hit i sommer. Det er ikke verdt pengene uansett.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, carolinesX223FJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Vi ankom 10.07 og fikk beskjed om at det kun var drop-in. Vi la oss inn for en natt i første omgang da vi fikk beskjed om at vi kunne forlenge med flere netter, dagen etter innen kl. 12. Vi betalte 620,- for en natt med campingvognplass, men ble tildelt en teltplass. Først ble vi plassert på gangstien mellom campingvognene uten strøm, men klagde. Vi ble da flyttet til en skrå og trang teltplass uten strømkapasitet. Vi fikk beskjed om at vi kunne låne skjøteledning i resepsjon, og hvis de var tomme så måtte vi kjøpe en selv. Plassen i seg selv var fin og veldig bra sanitæranlegg. Siden været dagen etter var så bra, ville vi ta en ekstra natt. Gikk til resepsjon for å forlenge, men fikk beskjed om at det ikke var mulig da plassen var fullbooket og at vi dessverre var blitt feilinformert i går. Godt jobbet å få fullbooket en plass med bare drop-in og innsjekk fra 12.30.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kinfl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Kom der med stor campingvogn og familie med 4 barn. Dårlig værmelding, derfor falt valget på Moysand som reklamerte med innendørs aktiviteter for barn. Samt områdets beste trampoline. Skuffende at det meste var stengt, grunna corona. Men forståelig. Forventningene var da høye da vi ankom. Dette burde vært varslet om, så hadde alt vært greit. Valgte å dra igjen etter en natt. Minus at man må ha kort for å komme inn på do/ sanitæranlegg.
Minus for veldig rotete plassering av vogner.
Pluss for flexibilititet mtp endring av booking via damen i resepsjonen ved avreise.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 924anetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bodde her i 3 netter med campingvogn med mann og 2 gutter på 12 og 15 år!
Kjempe flott camping plass med tipp topp servicebygg! Rent og fint overalt!
Fint sandstrand! Bra kiosk!
Gratis Internett og gratis dusj

Eneste minuset er at jeg følte det var litt for mye folk inne på område! Det er fellesferie og høysesong, men vognene sto stuet overalt.

Kommer gjerne tilbake hvis man skal campe ved Sørlandet igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Renee490
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Til tross for korona og mye folk fikk dem klemt oss inn, først for 1 natt og til slutt ble det tilsammen 5 netter. Flott sted. Fine fasiliteter. Kommer nok igjen hit ja minus: en god del flått her, hadde med hund.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, a3merethe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser