Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
20
15
4
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
20
15
4
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 44 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Serviceinnstilt betjening til tusen! Rullet vogna på plass da vi kom, og hjalp til med å få vogna på kroken igjen da vi skulle dra videre. Gullmedaljer til de unge mennene som sykler rundt og viser oss hvor vi skal parkere! Rent og pent på campingplassen.. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 577ragnhildn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Et fantastisk sted som vi nyter hver sommer. Spesielt er det bra for barn, men det er fine aktiviteter for alle. Hyggelig betjening, ryddig og profesjonelt opplegg.
Blir ofte fullt i høysesongen så lurt å bestille på forhånd. Stranda ligger perfekt i le for solgangsbrisen, og det mange andre strender og holmer i nærområdet man kan besøke.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Escape52564852290
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Sinnsykt lang ventetid i køen for å vite om man fikk ledig plass. Vi kom 12.10, og kom inn på plass 15.30

Fin camping, men veeeeldig trangt. Det er ikke 2 m. i mellom telt/bobil/vogn mtp evt. brann.

Fin strand. Laaaanggrunt.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 781sivl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021

Greit nok at det er en fin plass, men folk har allerede booket tid fremover og de som tar norgesferien rundt om i Sørlandet havner i dropp inn kø. Vi stod i kø i en time før vi fikk komme inn. Vi ble plassert ved den minste stranden, noe som var helt greit, men vi fikk beskjed rundt klokken syv på kvelden at vi måtte bare se an om vi fikk være der en dag til. Det resulterte i at vi stod opp tidlig, for å kunne sikre plass, men fikk likevel «alle som betalte i går og kom i går, må reise i dag». Etter vår mening vil jeg tru at dette visste de dagen før… jeg vil ikke anbefale å dra hit i sommer. Det er ikke verdt pengene uansett.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, carolinesX223FJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Vi ankom 10.07 og fikk beskjed om at det kun var drop-in. Vi la oss inn for en natt i første omgang da vi fikk beskjed om at vi kunne forlenge med flere netter, dagen etter innen kl. 12. Vi betalte 620,- for en natt med campingvognplass, men ble tildelt en teltplass. Først ble vi plassert på gangstien mellom campingvognene uten strøm, men klagde. Vi ble da flyttet til en skrå og trang teltplass uten strømkapasitet. Vi fikk beskjed om at vi kunne låne skjøteledning i resepsjon, og hvis de var tomme så måtte vi kjøpe en selv. Plassen i seg selv var fin og veldig bra sanitæranlegg. Siden været dagen etter var så bra, ville vi ta en ekstra natt. Gikk til resepsjon for å forlenge, men fikk beskjed om at det ikke var mulig da plassen var fullbooket og at vi dessverre var blitt feilinformert i går. Godt jobbet å få fullbooket en plass med bare drop-in og innsjekk fra 12.30.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kinfl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser