Muligens den verste kundeopplevelsen jeg har hatt noensinne.
Moysand camping har virkelig utnyttet koronasituasjonen maks. Vi hadde vår verste ferie ever på Moysand camping 2021. Vi skulle til Hellas, men plan B ble camping.
Før vi ankom hadde vi en super ferie med telt på Kristiansand feriesenter. Vil dere ha en hyggelig ferie, der du blir møtt på en vennlig og profesjonell måte, og har forutsigbarhet i forhold til hva du har fått utdelt og betalt, ta turen dit i steden. Der er det aktiviteter for barn, stupebrett, vanntrampoline, hyggelig betjening og profesjonell drift.
Vi bestilte en teltplass på Moysand et halvt år i forveien, men fordi vi kom en dag tidligere enn planlagt, endte vi i den uoversiktlige ventekøen deres.
En ung og uengasjert guttunge var utplassert i venteområdet. Utrolig dårlig informasjon her. Vi ble stående uten info i timevis. Da vi omsider fikk teltplass, begynte stresset hver dag med å beholde plassen som inkluderte bil vi hadde fått tildelt og betalt på forskudd.
Nesten daglig er det utskiftning av folk på teltplassen, og er man ikke tilstede når dette skjer, er det ofte ikke lenger plass til bilen. Man bør være tilstede og holde vakt. Telt som gjerne også står for tett mtp brannvernreglene, selv om de påstår at de følger dem. Disse grådige eierne stapper inn telt overalt, og parkeringen du fikk utdelt og betalte for på forskudd ved ankomst, kan være solgt til andre hvis du ikke er til stede når nye teltere ankommer. Vi endte uten parkeringsplass og et nabotelt som sto en halv meter for nært. Vi forsøkte å få hjelp av ansatte, men ingen tok ansvar. De bare forsvant. Det endte med at vi pakket sakene og reiste hjem fordi vi opplevde de vi hadde fått som naboer som truende da vi påpekte at de hadde satt opp teltet for nært vårt, og de ansatte bare forsvant fordi det ble ubehagelig. En hel storfamilie der mange ikke kunne norsk, i en stor camp i alle retninger tett i tett. Sønnen gråt, ble redd og ville reise. Vi pakket i full fart.
De tar forhåndsbetalt, så man har ingenting å stille opp med som kunde om man opplever det vi gjorde.
Da vi i ettertid sendte inn klage, tok de seg ikke en gang bryet med å svare før etter flere uker og to purringer. Svaret kom til slutt, med falske påstander og løgner om hva som faktisk hadde skjedd.
Griske og uprofesjonelle eiere. Ferien vår ble ødelagt. Styr unna.