Marthe
Anmeldelse av Topcamp Bie
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. juli 2020via mobile enheter
Carina Helledal, Daglig lederTopcamp Bie, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. aug. 2020
Tusen takk for tilbakemelding.
0.9 km fra Topcamp Bie
15.6 km fra Topcamp Bie
Se flere hoteller i Grimstad
1924 av 44 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020

Veldig lite hyggelig velkomst i resepsjonen. Fikk omtrent kjeft da vi spurte etter trampolinene. De var nemlig stengt pga smittefare, og det burde vi ha skjønt selv. Alle andre plassene vi var innom i løpet av ferien hadde trampoliner åpne, og vi følte oss latterliggjort på denne campingen over at vi i det hele tatt spurte. Alle spørsmål vi stilte ble avfeid. Vi spurte spesifikt om det gikk greit med stor vogn, og det var selvfølgelig ikke noe problem. Ved å følge veier og merking inne på campingen var det umulig å klare å dra vogna rundt svingene uten å ta den av. Tips til andre er å ikke følge pilene i asfalten. Her må kundeservicen bedres om det skal bli flere besøk!

Ellers en veldig fin plass med flotte sanitæranlegg. Genialt med familiebad. God løsning med kode til dører og dusjer, men savner en enkel måte å sjekke saldo på koden. Samt mulighet til å betale dette på etterskudd, eller få igjen restsaldo. Litt lang vei til toaletter fra plassene lengst oppe på plassen, så greit med sparkesykler. Kjekt lite basseng som er perfekt for unger. Vi merket lite til støy fra motorvei selv om vi lå lengst opp mot veien. God mat og hyggelig betjening i restauranten.

Vi hadde mer enn gjerne kommet tilbake eller anbefalt plassen om vi ble møtt på en annen måte. Dette ødela dessverre opplevelsen av hele campingplassen.

2  Takk, Camping_inga
Carina Helledal, Daglig leder på Topcamp Bie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Tusen takk for tilbakemelding , vi setter pris på både positive og negative tilbakemeldinger. Synd at dere opplevde å få kjeft i resepsjonen og attpå til følte dere latterligjort , det må jeg bare beklage . Det skal jo ikke skje , og jeg har ikke hørt noe lignende før. Når det gjelder oppmerking og stor vogn , har det aldri vært noe problem før. Vi skulle nok informert dere bedre , slik at det ikke ble misforståelser.Beklager at trampolinen var og er stengt , men det kan ikke vi skyldes for , da kommunelegen har talt. Skulle gjerne stått på nettsiden , men vi har hatt problemer med den i sommer. Dere kunne gjort som mange abndre , sendt mail eller ringt , så kunne vi fortalt dere at den var stengt... så kunne dere avgjort om dere ville komme likevel.

Anmeldt 6. november 2019

Leide "hytte" eller mer en liten leilighet. 2 soverom, stue og kjøkkenkrok. Utsikt til trampolinene på nedsiden, og lekeplassen foran. Her har vi det vi trenger. Personalet sørger for at man alltid føler seg velkommen og verdsatt som gjest. Grimstad er også en flott by og rusle rundt i. Vi tok bussen som stopper rett på nedsiden av campingplassen til Dyreparken.

Dato for oppholdet: mai 2019
2  Takk, A1189FZtoml
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Flott, rent og fantastisk service. Vi hadde bestilt leilighet for en natt og hadde med oss hund. Vi hadde fått leilighet i toppetasjen uten balkong men resepsjonen syns at en liten hytte med terrasse og litt plen passet bedre for oss med hund. Vi fikk utlevert hytte uten ekstra kostnad. Super service.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Randi B
Cari561, Daglig leder på Topcamp Bie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2019

Tusen takk for tilbakemelding, alltid fint med fornøyde gjester.
Dere er velkommen igjen.

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Vi leide en leilighet i sentrum av Grimstad gjennom Bie app. Leiligheten hadde alt vi trengte med parkering rett ved. Ungene storkoste seg i bassenget og på trampolinene som vi hadde tilgang til sjøl om vi ikke bodde på campingen. Vi anbefaler barnefamilier å bo her og vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Brita F

Tusen takk for tilbakemelding. Glad dere var fornøyd. velkommen igjen.

Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vi lå 6 dager på Bie Apartment,og det var helt supert. Vi kommer tilbake neste år!!! Koselig de i resepsjonen,god pizza i restauranten,reine og flotte sanitæranlegg og ikke minst flott opparbeidet plasser til å sette vogn og bil på! 10 av 10 fra oss :)))

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, Rigabesokende
Cari561, Daglig leder på Topcamp Bie, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019

Tusen takk . Vi setter pris på at dere tar dere tid til å sende en tilbakemelding.
Velkommen tilbake .